Süleyman Sayan

Süleyman Sayan

Fak Fuk Fon!

Fak Fuk Fon!

Torku Konyaspor İkinci yarının açılış maçında Bursaspor’u ağırladı. Kimse kusura bakmasın, Süper ligde Fak Fuk Fon’a üye olacak kadar fakir kulübesi olan tek takım Torku Konyaspor. Oyuna girince kaderi etkileyecek oyuncu sayısı koca bir sıfır. Ligin iki yeşil beyaz ekibinin karşılaşmasında özellikle 60 dakikadan sonra Torku Konyaspor adına, sahada futbol adına hiçbir şey göremedik maalesef.

Kaleci transferimizi kim yaptıysa o arkadaş bir de kalecimiz için özel psikologla anlaşsın gerçekten saha içi hareketlerinde sıkıntı var. Daha maçın başında yaptığı hata, yenilen golde topu attığı yer ve şiddeti, maç içinde yaptığı hatalar gerçekten yetenek dışında psikolojik sıkıntıları göz önüne seriyor. Yetenek kısmına gelince; bir kaleci topu bir kere bile sektirmeden kontrol edemez mi? Getiren arkadaşa hürmetler. Koko ve Vuko uzun boylu Bursa ekibi için düşünülmüş olabilir ama Bursa ekibi sadece yüksek toplarda değil her anlamda daha bir takım gibiydi.  Uğur İnceman’ın geldiği günden beri bir kere iyi oynadığını gören var mı?

Aykut Kocaman kısmına gelelim maç 2-0 dan 2-2’ye geldi Torku Konyaspor orta sahası çöktü son yarım saatlik dilimde orta alanı güçlendirme adına fakir kulübemizden Benjamin, Recep ve Barış sahaya girdi. Bu oyuncular girdikten sonra top kontrolünü bırakıp gol yememek için mücadele etmeye başladı takım. Aykut Kocaman’ın bu değişikliklerde yönetime bir mesajı vardı bana göre, bana oyuncu almazsanız elimizdeki maçlar 90+3’lerde de olsa gider. Ali yerine Uğur’u çıkartsa belki 2-2’yi kurtarabilirdik. Volkan Şen’in tribünleri çileden çıkartmasına ayrı bir parantez açmak gerekiyor. Bir futbolcu Milli Forma giyiyorsa önce edepli olması gerekiyor diye düşünüyorum. Yoksa dilediği kadar kaliteli ayağa sahip olsun kendi taraftarı dışında alacağı tek şey küfür olur, gerçi Trabzon’da iken kendi taraftarı bile küfür etti ayrı konu. Konya tribünlerinde hoşgörü var, misafirperverlik var, saygı var, sevgi var ama önce edep var, edep olmaz ise diğerleri de olmaz.

Torku Konyaspor’un acil olarak transfer yapması şart oldu yoksa bu takım küme düşmez ise rakiplerinin de içinde bulunduğu durumdan dolayı düşmez. Kötü oynamıyoruz ama maksimumla oynuyoruz. Bu tribünler mağlubiyet geldikçe boşalacak, galibiyetler geldikçe dolacaktır. Futbol 50 dakika değil 90 dakika ve kulübemiz FAK FUK FON.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Süleyman Sayan Arşivi
SON YAZILAR