Fatih Erbakan babasının izinde!

Fatih Erbakan babasının izinde!
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, beraberindeki parti yöneticileri ile birlikte kamyonun üzerine çıkarak seçim faaliyetlerinde bulundu.Erbakan’ın hareketi, babası Necmettin Erbakan’ın Türk siyasi tarihinde yer eden pozunu akıllara getirdi

Milli Görüş lideri ve Refah-Yol Hükümeti’nin Başbakanı Necmeddin Erbakan, 1994 yılında yapılan yerel seçimlerde İBB adayı olan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte kamyon ile seçim çalışması gerçekleştirildi.

Yakın Türkiye siyasi tarihinde önemli bir yeri olan fotoğrafta olan isimler daha sonrasında önemli koltuklarda yer aldı.

s-c340af86d327ac3fd78dc55b389d186e0e09750e.webp

Necmettin Erbakan, milletvekilliği yanı sıra başbakanlık görevini üstlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sırasıyla belediye başkanı, milletvekilliği, başbakanlık ve cumhurbaşkanlığı görevlerini yaptı. İdris Güllüce ve Mehmet Sekmen de belediye başkanlığı ve milletvekilliği görevlerinde bulundu.

aca9fe4a-9fb8-4507-be8a-de2a66ada00f.jpg

31 Mart Yerel Seçimleri’ne tek başına girmeye karar veren Yeniden Refah Partisi’nin genel başkanı Fatih Erbakan da babasının izinden giderek açık kasa kamyonla seçmenlerden oy talep etti.

Kamyonla seçim çalışması sosyal medyada da gündem oldu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.