FATİH TERİM’İN KAYINPEDERİNE İKİ KİŞİLİK ANMA

FATİH TERİM’İN KAYINPEDERİNE İKİ KİŞİLİK ANMA
Fatih Terim’in uçak kazasında hayatını kaybeden kayınpederi Kamuran Aksu, kazanın 40’ıncı yıldönümünde iki yakın arkadaşı tarafından çok sevdiği Fulya çiçekleri ve içkisiyle Avcılar sahilinde anıldı.

- Fatih Terim’in uçak kazasında hayatını kaybeden kayınpederi Kamuran Aksu, kazanın 40’ıncı yıldönümünde iki yakın arkadaşı tarafından çok sevdiği Fulya çiçekleri ve içkisiyle Avcılar sahilinde anıldı.

Türk Hava Yolları’nın İzmir- İstanbul seferini yapan THY 345 sayılı yolcu uçağı 40 yıl önce 41 yolcusu ile Yeşilköy açıklarında denize düşmüştü. Uçakta bulunan Fatih Terim’in hiç görmediği kayınpederi Kamuran Aksu düşen uçakta hayatını kaybetmişti. Her yıl 30 Ocak’ta, bir araya gelip denize viski ve Fulya çiçekleri atan Aksu’nun yakın arkadaşları, bu yılda aynı şekilde Avcılar sahilinde kayalıklardan viski şişesi ve Fulya çiçeklerini denize bıraktı. Anma programına Aksu’nun sadece iki arkadaşının katılması dikkat çekti. Kamuran Aksu’nun nikah şahitliğini yaptığı arkadaşı Yazar ve Film Yapımcısı Arif Keskiner ve Gazeteci arkadaşı Orhan Vural sahilde Kamuran Aksu ile olan anılarını anlattı.

"BİLİRİZ Kİ ATILAN FULYA ÇİÇEĞİ VE VİSKİ ONU BULUR"

Her yıl düzenli olarak bu tarihte bir araya gelerek yakın arkadaşları Kamuran Aksu’yu andıklarını belirten Arif Keskiner, “Giderek azaldık, o ekipten bir tek ben kaldım ama burada yanımızda olan Orhan’da bizim arkadaşımız onun hikayeleriyle büyüdü. O da bizimle beraber. Biz her sene buraya geliyoruz. Onun anısına bir şişe viski alıp içiyoruz. Sonra kadehlerin altında da biraz bırakıp onu da denize atardık. Gördüğünüz gibi bu çiçekleri yaptırıyoruz onun resmi üzerine. Bu çiçeği yarım kalan şişeyle birlikte denize atarız” dedi.

"FULYA ÇİÇEKLERİNİ ÇOK SEVDİĞİ İÇİN KIZINA FULYA ADINI KOYDU"

Keskiner, “Bu fulyalar kızının fulyaları, kızının adı. Fulyayı çok sevdiği için kızına Fulya adını koymuştu. Biliyorsunuz Fatih Terim’in eşidir Fulya, Kamuran rahmetlinin de eşi. Bu fulyaları da denize atarız. Biz biliriz ki onlar gider Kamuran’ı bulur. İçtiğimiz viski inanıyoruz ki Kamuran’a gidiyordur. Bizden haberler gidiyordur. Gerçi bütün arkadaşlarımız gitti buluştular orada ama. Bizde sıramızı bekliyoruz. Burada olmamızda bir vefadır benim için. Çok sevdiğim bir arkadaşımdı. Ölünceye kadar gelip ziyaret edeceğim. Kamuran bizim için unutulmuş değildir” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.