Fatih Ürek'li Bu tarz benim kim bu büyücü cadı? Bu tarz benim 22 kasım şok özenti!

Fatih Ürek'li Bu tarz benim kim bu büyücü cadı? Bu tarz benim 22 kasım şok özenti!
Bu Tarz Benim yarışmasının dün akşamki bölümünde yarışmacıların kendi tarzları yerine başkalarından özellikle de ünlülerden esinlenerek hazırladığı kostümler geceye damgasını vurdu.
Bu Tarz Benim yarışması kendi tarzı ile konuşulması gereken yarışmacıların taklit tarzı yüzünden kalite sorunu yaşıyor. Bu Tarz Benim eleme gecesi 22 kasım Özlem'in kostümü şoke etti. Fatih Ürek'li Bu tarz benim kim bu büyücü cadı? Bu tarz benim 22 kasım şok özenti! İvana Sert muhteşem göbek dansı


 

bu tarz benim kim elendi , bu tarz benimde kim elendi, bu tarz benimden kim elendi, bu hafta bu tarz benimde kim elendi, bu tarz benim bu tarz benim 10. hafta elemede kim elenecek bu tarz benim de kim elendi bu tarz benim kim veda etti 22 kasım bu tarz benim eleme gecesi yaşananlar ve detaylar 

Bu Tarz Benim yarışmasının bu akşam yani 22 Kasım cumartesi gecesi oynanan bölümünde yarışmacıların kendi tarzları yerine başkalarından özellikle de dünyaca ünlü ünlülerden esinlenerek hazırladığı kostümler geceye damgasını vurdu. Bu Tarz Benim yarışması kendi tarzı ile konuşulması gereken yarışmacıların taklit tarzı yüzünden kalite sorunu yaşıyor. Bu Tarz Benim eleme gecesi 22 kasım Özlem'in kostümü şoke etti. 
  
Bu Tarz Benim 22 Kasım Özlem jüriye tokadı attıBu Tarz Benim 22 Kasım Özlem jüriye tokadı attıBu Tarz Benim 22 Kasım Özlem jüriye tokadı attı

Bu Tarz Benim'in 22 Kasım tarihli Eleme Gecesi'ne yarışmanın olay ismi Özlem Özden'in kostümü damga vurdu. 

Angelina Jolie'nin Malefiz filmindeki karakterine bürünen Özlem jüriden tam not aldı.  

ÖZLEM JÜRİYE TOKADI VURDU

Özlem Özden Bu Tarz Benim eleme gecesine Angelina Jolie'nin Malefiz filmindeki haline büründü, jürinin ağzı açık kaldı. 
Kemal Doğulu Özlem'e hayran kaldı. Doğulu, "Sen nasıl bir insansın? Kaç Özlem var senin içinde? Her final gecesi öyle bir numara yapıyorsun ki böyle kalakalıyoruz. Tokadı vuruyorsun jüriye." dedi.

ÖCÜ GİBİ GELDİ

Nur Yerlitaş ise "Ne bu cadı gibi, büyücü gibi" dedi. 

IVANA SERT'TEN GÖBEK ŞOV

Fatih Ürek'in konuk jüri olduğu Bu Tarz Benim'e Ivana Sert'in Ezgi Baylar'la birlikte yaptığı roman dansı damga vurdu. Ivana Sert'in derin yırtmaçlı elbisesi ise nefes kesti. 

KONUK JÜRİ FATİH ÜREK

Bu Tarz Benim'in bu haftaki konuk jüri koltuğunda Fatih Ürek oturuyor.

IVANA SERT'İN OLAY YIRTMACI

Programa sarı saten bir gece elbisesiyle katılan Ivana Sert'in derin yırtmacı nefes kesti.

JÜRİ ÜYELERİNE ÖZEL HEDİYE

Fatih Ürek Bu Tarz Benim'in jürilerine hediye takılar getirdi. Ivana Sert'e hediye ettiği yüzükteki kuş figürü olay oldu. Kemal Doğulu hediyelere 'benim bir kuşum yok' diye tepki gösterdi. 

TUĞÇE MISIRLI OLDU

Bu Tarz Benim'in son bölümünde Tuğçe Ergişi Mısırlı oldu. Tuğçe elenmekten korktuğunu söyledi. Tuğçe jüriden tam not alırken, yaptığı 'Yılan Dansıyla' Fatih Ürek'ten de alkışı kaptı.

İnternethaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.