Fatih Yılmaz'dan Çavuşoğlu'na cevap

Fatih Yılmaz'dan Çavuşoğlu'na cevap
Konyaspor 2. Başkanı Fatih Yılmaz, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun "Çıkan olayların sebebi Konyaspor yönetimidir" açıklamasına cevap verdi.

Konyaspor 2. Başkanı Fatih Yılmaz, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun "Çıkan olayların sebebi Konyaspor yönetimidir" açıklamasına cevap verdi. Daha önce Antalyaspor deplasmanında da aynı sıkıntılarla karşılaştıklarını dile getiren Fatih Yılmaz, "Biz bu olaylar bitsin diye uğraşıyoruz. Olaylar aslında maçtan önce başladı. Bizim taraftarımız stada alınmadı. Alanyaspor başkanı bununla hiç ilgilenmedi, bize yardımcı olmadı. Bu çok yanlış. Başkanımız Ahmet Şan olaya müdahil olunca taraftarlarımız geç de olsa stada girdi. Alanyaspor taraftarı da Konya'ya gelecek. Biz de onlara aynı muameleyi mi yapalım yani? Bunlar çok ayıp" dedi.

"Konyaspor taraftarını tanımıyor galiba"

Yılmaz, "Çavuşoğlu taraftarımızı suçlamış. Konyaspor taraftarı takımının peşinde her deplasmana gidiyor, herkese örnek oluyor ve olmaya da devam edecek. Biz Alanya'da yaşadıklarımızı burada hiçbir taraftara yaşatmadık. Sayın Çavuşoğlu Konyaspor taraftarını tanımıyor galiba" şeklinde konuştu.

"Bajic'in kırmızı kartı faciaydı"

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun "Bajic'in gol sevinci yanlıştı" açıklamasına da değinen Fatih Yılmaz, "Bütün spor yorumcuları Bajic'in atılmasını yanlış buluyor. Bence de Bajic'in kırmızı kartı tam bir faciaydı. Gol atan oyuncu sevinecek tabii. Bajic'in sevincinde rakip taraftara en ufak bir saygısızlık yoktu" ifadelerini kullandı.

"Ömer Ali'ye saldırmak istediler"

Ömer Ali Şahiner'in maç sonu 3'lü çektirmesinin doğal olduğunu savunan Yılmaz, "Galip gelen takımın sevinmesi kadar doğal bir şey yok. Bursaspor bizi yendikten sonra statta Konya türküsü çalındı, biz bir şey dedik mi? Alanyaspor taraftarı, sırf 3'lü çektirdi diye Ömer Ali'ye saldırmak istedi. Bizim taraftarımız engel oldu" dedi.

"Suçlu Alanyaspor yönetimi"

Çıkan olaylarda sorumluluk kabul etmediklerini söyleyen Konyaspor 2. Başkanı Fatih Yılmaz, tüm sorumluluğun Alanyaspor yönetiminde olduğunu belirtti. Yılmaz, "Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu bizi suçlamış. Bizim tek suçumuz taraftarımızın stada alınması için elimizden geleni yapmak, bununla da gurur duyarız. Onlar Konyaspor taraftarını tribüne almamayı kafaya koymuştu. Çavuşoğlu bize kolaylık sağlasaydı taraftarlar arasında belki de hiçbir gerginlik olmayacaktı. Daha maç oynanırken bizim taraftarlarımızın otobüsleri taşlandı. Kırık camlarla Konya'ya kadar geldiler. Konya Valisi Yakup Canbolat'ın devreye girmesiyle güvenlik önlemleri alındı ve hem biz hem de taraftarlarımız Konya'ya hareket etti" şeklinde konuştu.

"Gent'i yenmek istiyoruz"

UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Gent maçına da değinen Fatih Yılmaz, "Avrupa'da iddiamız kalmadı ama saha ve taraftar avantajını kullanarak Avrupa'ya galibiyetle veda etmek istiyoruz. Son Shakhtar Donetsk maçı hariç bütün karşılaşmalarda rakiplerimizla başa baş mücadele ettik. Avrupa Ligi bu sezon bizi zorladı. Yine de her şeye rağmen 6. sıradayız. Gent maçından sonra tekrar Avrupa'da mücadele edebilmek için tamamen lige odaklanacağız. Ligi üst sıralarda bitirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. (Emre Tanrıver)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.