Fatmagül Fakı sunucu oluyor

Fatmagül Fakı sunucu oluyor
Kanal D ekranlarının ençok sevilen magazin programı Magazin D'ye Survivor adasında yarışmacı olan Fatmagül Fakı geliyor

Survivor yarışmasında yıldızı parlayan Fatmagül Fakı yepyeni bir proje ile hayranları karşına çıkmaya hazırlanıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan magazin programına sunuculuk yapacak çok iddialı olduğunu söyleyen seksi güzel bakalım izleyiciden tam not alabilecek mi bunu zaman gösterecek.

Büyük hayranlıkla takip edilen Magazin D adlı programın sunucusu değişiyor. Survivor yarışmasında parlayan Fatmagül Fakı sunuculuk yapacak. Cumartesi günlerinin vazgeçilmez magazin programı 09.30'da Kanal D ekranlarında.

FATMAGÜL FAKI SUNACAK

Senelerdir Kanal D ekranlarında her cumartesi ilgiyle takip edilen, sanat, siyaset ve spor dünyasının ünlülerinden haberler sunan magazin programı ‘Magazin D' yeni sunucusu ile yine çok iddialı!

FATMAGÜL FAKI KİMDİR? 

2013 gönüllüler kadrosunda ismi ilk açıklanan bayan yarışmacı Fatmagül Fakı..

Fatman gül fakı 3 şubat 1990 Konya doğumludur aslen hatay lıdır..Dr Oktay Duran Teknik anadolu lisesinde okuyan gül fakı sonrasında 2010 yılında Aydın üniversitesi grafik tasarım bölümünden mezun olmuştur..stajını medya şirketlerinde yapan Gül fakı daha sonra THy yollarında hosteslik sınavına girip kazanmış ve bir dönem hosteslik yapmıştır..

Daha sonra spikerlik ve sunuculuk hayalini gerçekleştirmek için thy dan ayrılmıştır..en çok istediği şey ise spor spikeri olmaktır..tuncay şanlı gibi bir futbolcu ile sevgili olması spora merakınıda gösteriyor zaten..
Fatma gül fakı ünlü manken Adriana limaya aşırı benzerligi ile dikkat çekiyor..renkli gözleri ile adriana lima nın ikizi sanılacak kadar benzerlik sözkonusu..

Güzelligi ile dikkatleri üzerine çeken Fatma gül fakı ayrıca ünlü futbolcu Tuncay Şanlı nın da kız arkadaşıdır..

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.