Feci kaza: Damper koptu hafriyat yola savruldu

Feci kaza: Damper koptu hafriyat yola savruldu
Sultangazi'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği tırın damperi yerinden koparak devrilirken taşıdığı hafriyat ise yola döküldü.

Sultangazi'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği tırın damperi yerinden koparak devrilirken taşıdığı hafriyat ise yola saçıldı. Yaşanan olayın sonrasında panik yapan sürücü olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Kaza sebebiyle uzun tır kuyruğu oluştu.

aw126232-01.jpg

Olay saat 12.00 esnalarında Cebeci Mahallesi Kuzey Marmara otoyolu bağlantısı taşocağı mevkiinde oldu. Edinilen bilgiye göre yabancı uyruklu sürücünün kullandığı hafriyat yüklü tır, viraja hızlı girince kontrolden çıkarak sürüklendi. Yaklaşık 20 metre kadar sürüklenen tır karşı şeride geçtikten sonra savruldu ve hafriyat yüklü damper yerinden koparak devrildi. Devrilen damperdeki tonlarca toprak ise yola döküldü. Olayından sonrasında sürücü olay yerinden kaçarken, tırda büyük çapta hasar meydana geldi. Zarar gören yakıt deposundaki akaryakıtın yola döküldüğü görüldü.

DÖKÜLEN HAFRİYAT KEPÇEYLE TOPLANDI

Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri gelirken, yolun bir kısmı trafiğe kapanınca uzun tır kuyrukları meydana geldi. Yola dökülen hafriyat kepçe yardımı ile toplanarak başka bir kamyona aktarılırken devrilen damper ve hasar gören tır ise vinç yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Trafik ise normal akışına döndü.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.