Federasyondan Messi'ye "Gecikmeli" Ceza

Federasyondan Messi'ye "Gecikmeli" Ceza
- Barcelonalı Messi'nin sarı kart cezası, federasyonun idari bir hatasından dolayı gecikmeli olarak verildi- Hakem kararlarını eleştiren Pique, 3 bin avro para cezası aldı


MADRİD (AA) - İspanya Futbol Federasyonu Disiplin Komitesi, İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 28. haftası için açıkladığı cezalı oyuncular listesinde, Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi'ye yer vermeyi unuttu.

Komitenin açıkladığı ilk listede, Valencia karşısında bu sezon gördüğü 5. sarı kart dolayısıyla Messi'ye verilmesi gereken bir maç oynamama cezası yer almadı. Daha sonra federasyondan yapılan açıklamada, idari bir hata yaşandığı belirtilerek, Messi'nin 2 Nisan'da deplasmanda oynanacak Granada maçında cezalı durumda olduğu duyuruldu.

Öte yandan Barcelonalı futbolcu Gerard Pique'ye hakemlere yönelik sözlerinden dolayı 3 bin avro para cezası verildiği bildirildi. Ligin 17. haftasındaki Villarreal-Barcelona ve Kral Kupası'nda oynanan Athletic Bilbao-Barcelona karşılaşmaları sonrasında gazetecilere verdiği demeçlerde hakem kararlarını sert dille eleştiren Pique, İspanya Futbol Federasyonu tarafından maç başına bin 500 avro para cezası aldı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.