Felaket poz! Balkondan düşen 13 kişi yaralandı

Felaket poz! Balkondan düşen 13 kişi yaralandı
Tayland'da 13 kişiden oluşan bir grup kadın, kameraya poz verdikleri sırada bulundukları balkonun çökmesi sonucu yaralandı.

Tayland'da 13 kişiden oluşan bir grup kadın, kameraya poz verdikleri esnada oldukları balkonun çökmesi sonucu yaralandı.

Tayland'ın Chiang Mai şehrinde bir grup kadın, bir seminere katılmak üzere kaldıkları otelin balkonunda kameraya poz verdikleri esnada ikinci kattan bahçeye düştü. Sabah vakitlerinde meydana gelen kaza anı, otelin güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

Polis Şefi Chalit Thipkham yaptığı açıklamada, Ban Chang Kham Luang ilçesinde bulunan otelde yerel saatle 07.30 vakitlerinde meydana gelen kazada 2'si ağır olmak üzere toplam 13 kadının yaralandığını vurguladı. Thipkham, yapılan ilk incelemelerde çöken balkon kısmının binanın imar planında olmadığı ve sonradan eklendiğinin tespit edildiğini aktararak, otelin işletmecisi hakkında yasal işlem başlatıldığını ifade etti.

Kaza geçiren grubun etraftaki bir hastanede gönüllü olarak çalışan kadın sağlık çalışanları olduklarını ve bir seminere katılmak üzere otelde olmaları gerektiği ifade edildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.