Fener ters geliyor

Fener ters geliyor
Torku Konyaspor’un Süper Lig’de şansının tutmadığı takımların başında Fenerbahçe geliyor. Sarı-lacivertli ekibe karşı geçmişte sergilenen performans camiayı tedirgin ediyor

Spor Toto Süper Lig’de 22. hafta heyecanı için geri sayım başlarken, cumartesi günü kendi sahasında ve seyircisi önünde Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan temsilcimiz Torku Konyaspor bu zorlu maçı “çıkış maçı” olarak görüyor. Ligde iki maçtır puan alamayan temsilcimizi kötü gidişatına şampiyonluk mücadelesi veren rakibi karşısında son vermek istiyor. Ancak gerek temsilcimizin bu sezonki performansı gerekse geçmiş dönemde sarı-lacivertli ekibe karşı ortaya konan grafik camiayı endişelendiriyor.

Sarı-lacivertli ekip ile bugüne kadar 27 maç oynayan Torku Konyaspor bu maçların 25’ini kaybetti. 2 maçta gülen taraf Torku Konyaspor olurken bu rekabette hiçbir maçın berabere tamamlanmaması dikkat çekti. Söz konusu bu maçlarda Fenerbahçe gollerde de yeşil-beyazlı ekibimize 85’e 30’luk üstünlük kurdu.

KADERİN CİLVESİ

Torku Konyaspor ile Fenerbahçe arasındaki maçlarda atılan 115 gole yerli yabancı onlarca oyuncu imzasını koyarken en golcü isim şu an Torku Konyaspor’un başında olan Aykut Kocaman oldu. Sarı-lacivertli forma altında efsane olan ve üç kez gol krallığı tacını takan Kocaman, Torku Konyaspor ağlarını 9 kez havalandırdı. Fenerbahçe’nin mevcut kadrosunda er alan isimlerden Emre Belezoğlu 3, Sow, Webo, Egemen ve Alves ise 1’er kez Torku Konyaspor’a karşı gol buldu.

Torku Konyaspor formasıyla Fenerbahçe filelerini havalandıran ilk isim “Baba Hasan” lakabıyla bilinen Hasan Tuğrul (1988) olurken, temsilcimizin mevcut kadrosundan ise Ali Çamdalı, Dimitar Rangelov, Djalma Campos ve Recep Aydın yeşil-beyazlı forma altında Fenerbahçe’ye karşı gol buldu. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.