Fenerbahçe Derbiyi Farklı Kazandı

Fenerbahçe Derbiyi Farklı Kazandı
Basketbolda, THY Avrupa Ligi'nin 4. haftasındaki Türk derbisinde Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray Odeabank'ı 103-87 yendi

İSTANBUL (AA) - Basketbolda, THY Avrupa Ligi'nin 4. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray Odeabank'ı 16 sayı farkla 103-87 yenerek galibiyet serisini sürdürdü.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını Fenerbahçe, 48-41 önde tamamladı. Büyük bir taraftar desteği alan rakibi karşısında farkı daha da açan Fenerbahçe, sahadan 103-87 galip ayrıldı.

Fenerbahçe bu skorla THY Avrupa Ligi'nde 4. maçında 4. galibiyetini elde etti. Geçen sezon finalde kaybettiği Rusya'nın CSKA Moskova takımıyla yenilgisiz ligin zirvesine yerleşen Fenerbahçe, sezona iyi bir başlangıç yapmış oldu.

Galatasaray Odeabank'ta kötü gidişat sürüyor

Galatasaray Odeabank, bu sezon dördüncü Avrupa Ligi maçından da yenilgiyle ayrıldı.

Sezonun ilk 3 maçını kaybeden sarı-kırmızılılar, kötü gidişata derbi maçta da "dur" diyemedi. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda tribünlerin tamamını dolduran taraftarına derbi galibiyeti hediye etmek isteyen Galatasaray Odeabank, ligin son sırasında kaldı.

Sarı-kırmızılılar, bu sezon Avrupa'da iç sahada oynadığı 3. maçını da kaybetti. Sarı-kırmızılı ekip, CSKA Moskova ve Kızılyıldız'dan sonra taraftarı önünde Fenerbahçe'ye de yenildi.

Taraftardan müthiş destek

Galatasaraylı taraftarlar, derbide alınan yenilgiye rağmen takımlarına müthiş bir destek gösterdi.

Maçın bazı bölümünde sahaya atılan yabancı maddelere taraftarların çoğu tepki verdi. Sarı-kırmızılılar maç sonunda da takımlarını alkışlayarak soyunma odasına gönderdi.

Muhabir: Süha Gür, Erkan Tiryaki

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.