Fenerbahçe, Gençlerbirliği maçına hazır

Fenerbahçe, Gençlerbirliği maçına hazır
- Sakatlığı geçen Markovic takımla, Kjaer ve Volkan Demirel takımdan ayrı çalıştı- Sarı-lacivertli ekibin antrenmanına gelen bir grup taraftar, futbolcular ile teknik heyete sevgi gösterisinde bulundu


İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında yarın sahasında yapacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanın ısınma hareketleriyle başladığı bildirildi. Ardından iki gruba ayrılan oyuncuların 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptığı aktarıldı. Dar alanda gerçekleştirilen pas organizasyonlarıyla süren antrenmanın taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandığı kaydedildi.

Sakatlığı düzelen Lazar Markovic'in, antrenmanın tamamında takımla, Simon Kjaer ve Volkan Demirel'in takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştığı belirtildi.

Antrenman öncesinde Can Bartu Tesisleri'ne gelen bir grup taraftarın sarı-lacivertli takıma ve teknik heyete sevgi gösterisinde bulunduğu vurgulandı. Meşaleler yakan taraftarların, takım lehine tezahüratlar yaptığı, çiçek verdikleri oyunculara baklava ikram ettiği bildirildi. Antrenmanın da bir bölümünü izleyen taraftarların, daha sonra tesislerden ayrıldığı aktarıldı.

Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, Can Bartu Tesisleri'nde kampa girerek, maç saatini beklemeye başladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.