FENERBAHÇE MAÇININ BİLETLERİ SATIŞTA

FENERBAHÇE MAÇININ BİLETLERİ SATIŞTA
Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak Atiker Konyaspor-Fenerbahçe maçının biletleri satışa çıktı. Fenerbahçeli taraftarlar, misafir tribünü bilet fiyatlarına tepki gösterdi.

Atiker Konyaspor’un, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında konuk edeceği Fenerbahçe maçının biletleri satışa çıktı. 24 Ekim Pazartesi saat 20.00’da başlayacak karşılaşmanın bilet fiyatları 100 ila 200 TL arasında değişiyor. İşte bilet fiyatları:

1. Kategori: 200 TL

2. Kategori: 150 TL

3. Kategorİ: 120 TL

4. Kategori: 100 TL

Misafir: 130 TL

FENERBAHÇE TARAFTARINDAN TEPKİ

Atiker Konyaspor-Fenerbahçe maçında misafir tribünü bilet fiyatlarının 130 TL olarak belirlenmesi Fenerbahçe taraftarının tepkisini çekti. Sarı-lacivertli taraftarlar, sosyal medyada paylaştığı mesajlarda “Sanki derbi izleyeceğiz, 130 TL nedir? Bu kadar para vererek maça gidemeyiz” gibi yorumlarda bulundular. Konyasporlular ise, Fenerbahçe’nin de kendilerine benzer fiyatlarla bilet sattığını hatırlatarak, fiyatların normal olduğunu savundu. Öte yandan bilet fiyatlarına tepki gösteren Fenerbahçe taraftarının, satışa çıktıktan yalnızca birkaç saat sonra kendilerine ayrılan biletlerin büyük bölümünü tüketmeleri dikkatlerden kaçmadı.

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.