Fenerbahçe Yarın Sahasında Bursaspor'u Konuk Edecek

Fenerbahçe Yarın Sahasında Bursaspor'u Konuk Edecek
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında yarın sahasında konuk edeceği Bursaspor'u yenerek, kötü grafiği sonlandırmak istiyor

İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında yarın sahasında Bursaspor'u konuk edecek.

Süper Lig'de sezona istediği gibi başlayamayan sarı-lacivertli ekip, ilk hafta Medipol Başakşehir'e 1-0 yenilirken, ikinci hafta Kayserispor ile 3-3 berabere kaldı. Fenerbahçe, aldığı bir puanla ligde 13. sırada yer alıyor.

Taraftarı önünde Bursaspor'u mağlup etmenin hesaplarını yapan Fenerbahçe, bu sezon ligdeki ilk galibiyetini alarak kötü grafiği sonlandırmak istiyor. Sarı-lacivertliler, ayrıca UEFA Avrupa Ligi'nde 15 Eylül Perşembe günü Ukrayna'nın Zorya Luhansk takımıyla yapacağı maç öncesi de moral bulmayı hedefliyor.

Ülker Stadı'nda yapılacak maç, saat 20.00'de başlayacak. Mücadelede hakem Bülent Yıldırım düdük çalacak.

Ligin ilk haftasındaki Medipol Başakşehir maçında kırmızı kart gören ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulundan iki maç ceza alan Mehmet Topal, Kayserispor mücadelesinin ardından Bursaspor karşılaşmasında da sahadaki yerini alamayacak. İkinci haftadaki Kayserispor müsabakasında kırmızı kart gören Simon Kjaer de cezası nedeniyle Bursaspor maçında takımını yalnız bırakacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.