Fenerbahçe, yeni sezonun bombasını patlatıyor!

Fenerbahçe, yeni sezonun bombasını patlatıyor!
Fenerbahçe'nin Valbuena ile anlaşmaya vardığı iddiaların ardından Lyon Başkanı Aulas'tan açıklama geldi. Aulas, "Fenerbahçe'nin teklifi Valbuena'yı cezbetti" dedi.

Geçtiğimiz gün Fransız basınında Fenerbahçe'nin bir süredir gündeminde olan yıldız futbolcu Valbuena ile anlaşmaya vardığı haberleri yer almıştı.

'FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİ VALBUENA'YI CEZBETTİ'

Bu haberlerin ardından Lyon Kulübü Başkanı Aulas'tan açıklama geldi. Aulas, Valbuena'nın ayrılacağının sinyallerini verirken, "Fenerbahçe'nin önerdiği sözleşme, Lyon'un Valbuena'ya öneremeyeceği bir sözleşme. Fenerbahçe'nin teklifi onu cezbetti." açıklamasını yaptı.

HER KONUDA ANLAŞILDIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Dış basında yer alan haberlerde, Valbuena'nın yüksek maaşının başkan Aulas'ı zorladığı, Aulas'ın tek amacının Valbuena'nın maaşını düşürmek olduğu iddia edilmiş, Türkiye'den ise Fenerbahçe'nin onu istediği ve tarafların her konuda anlaştığı kaydedilmişti.

FENERBAHÇE'Yİ VE SOW'U TAKİBE ALDI

Öte yandan 34 yaşındaki futbolcu kişisel Instagram hesabından Fenerbahçe'nin resmi hesabı ile Moussa Sow'un hesabını takibe aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.