Fenerbahçe'nin Konuğu Aytemiz Alanyaspor

Fenerbahçe'nin Konuğu Aytemiz Alanyaspor
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında yarın sahasında Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak

İSTANBUL (AA) - Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapamayan Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Gaziantepspor galibiyetleriyle toparlansa da son karşılaşmasında Osmanlıspor ile deplasmanda berabere kaldı. İstanbul temsilcisi, ligin ilk 6 haftasında ikişer galibiyet, beraberlik ve mağlubiyetle 8 puan topladı. Attığı 11 gole karşılık kalesinde 8 gol gören Fenerbahçe, lider Medipol Başakşehir'in 8, ikinci Beşiktaş ile üçüncü Galatasaray'ın 6 puan gerisinde 9. sırada yer aldı.

Fenerbahçe, ligin ilk 6 haftasında elde ettiği 7 puanla 11. sırada bulunan Aytemiz Alanyaspor'u yenerek, zirveye yaklaşmak istiyor.

Ülker Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak maçta, hakem Alper Ulusoy görev yapacak.

Dört eksik, bir belirsiz
Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Jeremain Lens, Ozan Tufan, Jose Fernandao ve Salih Uçan, Aytemiz Alanyaspor karşısında forma giyemeyecek.

Senegal Milli Takımı'ndan sakat dönen Moussa Sow'un ise durumu belirsizliğini koruyor. Deneyimli futbolcunun yarınki müsabakada riske edilmemesi bekleniyor.

Ligde ilk randevu
Fenerbahçe ile Aytemiz Alanyaspor, ilk kez bir lig maçında karşı karşıya gelecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.