Fenerbahçe'nin Milli Futbolcusu Gökhan Gönül:

Fenerbahçe'nin Milli Futbolcusu Gökhan Gönül:
"İnşallah derbide kazanan taraf biz oluruz"

Fenerbahçe'nin tecrübeli savunma oyuncusu Gökhan Gönül, Spor Toto Süper Lig'de yarın Galatasaray ile oynayacakları derbi maçı kazanmak istediklerini söyledi. 

Gökhan Gönül, FBTV'ye yaptığı açıklamada, derbi maçın her futbolcu için çok özel olduğunu belirterek, "Fenerbahçe-Galatasaray derbileri için herkesin dilinde olan bir şey var; o da bu maçın favorisinin olmayacağı" dedi. 

Güzel bir derbi olmasını dileyen milli futbolcu, "Kazananın hakkıyla kazanacağı, futbol adına güzel şeylerin olacağı bir maç olmasını diliyorum. Her futbolcu böyle derbilerde oynamak ister. Her oyuncu maç saatini sabırsızlıkla bekliyor. Hem mental hem de fiziksel anlamda tam anlamıyla hazır olmak için çalışıyoruz. Milli takımdan dönen arkadaşlarımız var. Onlarda antrenman programlarıyla hazır olacaklardır. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. İnşallah kazanan taraf biz oluruz" diye konuştu. 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.