"Fenerbahçe'ye attığım golleri unutmayacağım"

"Fenerbahçe'ye attığım golleri unutmayacağım"
- Medipol Başakşehirli futbolcu Edin Visca:- "Şimdilik sezonu en iyi şekilde tamamlamaya odaklandım. Benim için en önemlisi bu"

SARAYBOSNA (AA) - Medipol Başakşehir'in Bosna Hersekli milli futbolcusu Edin Visca, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe karşısında elde ettikleri galibiyeti ve attığı golleri hayatının sonuna kadar unutmayacağını ifade etti.

Visca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bosna Hersek Milli Takımı ile 2015 Haziran'da İsrail'i 3-1 yendikleri ve iki gol attığı mücadeleden sonra dünkü Fenerbahçe maçının, kariyerindeki en güzel karşılaşmalardan biri olduğunu söyledi.

Fenerbahçe galibiyetini "fantastik" olarak nitelendiren Visca, "Fenerbahçe gibi büyük bir takıma her gün gol atmıyoruz. Galibiyeti ve Fenerbahçe'ye attığım golleri hayatımın sonuna kadar unutmayacağım." ifadesini kullandı.

Bu sezon Galatasaray, Bursaspor ve Beşiktaş'a da gol atan Visca, Fenerbahçe'ye attığı gollerin takımına galibiyeti getirdiği için daha değerli olduğunu vurguladı.

İngiltere, İspanya ve Almanya liglerinden bazı kulüplerin kendisiyle ilgilendiği yönündeki iddiaların hoşuna gittiğini belirten Visca, "Benim için önemli olan sahada ne yaptığım. Kariyerime nerede devam edeceğimle başkaları ilgileniyor." dedi.

İstanbul'da mutlu olduğunu kaydeden Bosna Hersekli futbolcu, "Kulübümü ya da yaşadığım şehri değiştirecek miyim, bunu yakında göreceğiz. Şimdilik sezonu en iyi şekilde tamamlamaya odaklandım. Benim için en önemlisi bu." diye konuştu.

Sezonun kalan bölümünde Eskişehirspor ve Çaykur Rizespor ile karşılaşacaklarını anımsatan Visca, puan cetvelinde dördüncülüğü korumak istediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.