Fenomen Ece Ronay gözaltına alındı!

Fenomen Ece Ronay gözaltına alındı!
Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, eski kocası Mehmet B.’nin iş yerlerine yönelik kurşunlamaya azmettirmek iddiasıyla İstanbul'da gözaltına alındı.

Ronay ile birlikte 5 kişinin daha polis tarafından olayda kullanıldığı tahmin edilen silahlarla yakalandıkları öğrenildi.

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay'ın işletmesi olduğu güzellik merkezleri geçtiğimiz günlerde kurşunlanmıştı. Ronay, bu durumdan eski eşini sorumlu tuttuğunu söylemiş, o olayla ilgili geçtiğimiz vakitlerde kolluk kuvvetlerine ifade vermişti.

ECE RONAY VE BERABERİNDEKİ 5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 28 Kasım tarihinde, Pendik ilçesinde çalışma gösteren M.E.B'ye ait güzellik merkezine motosikletli kasklı kişilerce ateş edilmesi, 1 Aralık tarihinde, Kocaeli Gebze ilçesinde çalışmalar gösteren oto galeriye motosikletli ve kasklı kişilerce silahla ateş edilmesi durumuyla ilgili geniş çaplı faaliyetler yaptı.

Yapılan incelemelerin sonunda, olayları gerçekleştirdikleri tespit edilen şahıslar ve azmettirici olduğu düşünülen Ece Ronay’ın yakalanması için operasyon gerçekleştirildi. Kolluk kuvvetlerince yapılan operasyonda Ronay dahil, biri yaşı 18’den küçük olmak üzere toplam 6 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon çerçevesinde yeşillik bölgede yapılan aramalarda ise 9 milimetre çapında bir otomatik silah, 1 tabanca, bu silahlara ait 58 mermi ve 1 hassas terazi ele geçirildi.

Yakalanan şahıslar hakkında yürütülen tahkikat işlemleri devam ederken, söz konusu eylemlerle bağlantılı olarak “şüpheli” sıfatıyla yakalanan Ronay ve beraberindeki 5 kişi, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Zanlının polisteki sorgusu sürüyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.