Fernando Santos resmen Beşiktaş’ta

Fernando Santos resmen Beşiktaş’ta
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Portekizli Fernando Santos, resmi sözleşmeye imza attı.

Beşiktaş, anlaşmaya vardığı Portekizli teknik direktör Fernando Santos için imza töreni düzenledi. Tüpraş Stadyumu'nda yer alan Moda Merkezi'nde gerçekleşen törene Başkan Hasan Arat'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Başkan Hasan Arat'ın da katıldığı törenle resmi sözleşmeye imza atan Santos, "Böylesine devasa bir kulüpte bulunmak çok güzel. Dünya çapında tanınan, ülkenin en büyük kulüplerinden bir tanesi. Çok fazla yıldız oyuncunun burada oynadığını biliyorum. Türkiye'de, Türk takımlarına karşı İstanbul ve Ankara olmak üzere iki kez rakip oldum. Ülke olarak Türk kültürünün Portekiz'e benzer yanları oldukça fazla. Buraya gelme sebeplerimden en büyüğü de buydu. Burada başarılı olmak istiyorum. Hep beraber Beşiktaş'ı daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız. Karşımıza çıkan zorluklarda hep beraber bir yumruk olacağız" dedi.

Toplu fotoğraf çekiminin ardından Fernando Santos'a, futbolculuk döneminde tercih ettiği 4 numaralı Beşiktaş forması hediye edildi.

Fernando Santos resmen Beşiktaş’t

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.