Fethiye'de korku veren patlama: Bomba gibi patladı

Fethiye'de korku veren patlama: Bomba gibi patladı
Muğla'nın Fethiye'de ilçesinde işyerinde cep telefonu bataryasının patlama anı güvenlik kamerasınca kaydedilirken, olay anında çalışanlar kısa süreli panik yaşadı.

Muğla'nın Fethiye'de ilçesinde işyerinde cep telefonu bataryasının patlama anı güvenlik kamerasınca kaydedilirken, olay anında çalışanlar kısa süreli telaş yaşadı.

Edinilen bilgiye göre, yerel bir televizyon kanalında çalışan Sertaç Bayraktar işyerinde telefonunu şarja takmak istedi. İlk denemesinde telefonun şarj olmadığını fark eden Bayraktar, telefonu şarj etmeye çalışırken batarya bir anda patlayarak alevler lamaya başladı.

Bayraktar, alevler ve dumanlar içinde kalan telefonu yere fırlatarak üzerine su döktü. Olay esnasında işyerinde kısa süreli telaş yaşandı. Telefonda hasar meydana gelirken, Bayraktar'ın elinde hafif derecede yanık oluştu. Olay anı, işyerinin güvenlik kameralarınca kaydedildi.

BÜYÜK TEHLİKE YAŞADIM

Bayraktar, olayın nasıl yaşandığını anlatarak, "Telefonu şarja takmak istedim. Şarj almadı. Sorunu çözmek için uğraşırken, telefon bir anda patladı. Telefondan alev ve dumanlar çıkınca bende yere fırlattım. Kimse şarjda telefon oynamasın. Büyük bir tehlike atlattım. Vatandaşlar telefonda sorun yaşadığında en yakın teknik servise başvursun" diye konuştu.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.