Uğur Özteke

Uğur Özteke

FETÖ MALİYEYİ DE BÖYLE ÇÖKERTMİŞ…

FETÖ MALİYEYİ DE BÖYLE ÇÖKERTMİŞ…

Mübarek bayrama artık sayılı günler kaldı. Biz Allah’ın izni ile arife günü de tam gün mesai verdikten sonra üç gün izin yapacağız.

Elbette PUSULA Yayın Grubu olarak hem bayram hem de çalışma tam gaz devam edecek özellikle Yayın Grubumuzun internet siteleri, inşallah her zamankinden daha hızlı ve daha çok çalışacak. Genç ekibimize güvenimiz sonsuz. Bu yüzden izninizle arife günkü yazımıza kadar şehrin ve şehir insanımızın sorunlarını isteklerini her zaman olduğu gibi kimseyi kırmadan üzmeden, yıkıp devirmeden yapıcı bir üslupla dile getirmeye devam edeceğiz.

Buyurun artık günümüzün ekmek suyu haline gelen FETÖ hainliğinin yereldeki yeni bir duyumunu sizlere dolayısı ile yetkililere iletmek istiyoruz.

Dost bir isim, şehir sevdalısı büyüğümüz pazartesi günü gecenin ilerleyen bir saatinde gün içerisinde yaşadığı sıkıntıyı şöyle dile getiriyordu;  

“Uğur Bey merhabalar,

Bugün birikmiş trafik cezalarını ve vergi borcunu ödemek için Maliye’ye gittim ama ne yazık ki borcumu yapılandırarak ödeyemedim.

Bilgisayar sistemine ne yazık ki yapılandırma menüsü henüz yüklenememiş.

Kanun çıkıp resmi gazetede yayınlanalı yaklaşık 20 gün olmasına rağmen Maliye’nin ana serverine yükleyecek programcılar “FETÖ” den içeri alınınca programı yükleyecek adam kalmamış!

Sabah 08.30 benim gibi onlarca kişi buraya geldi ve işini yapamadan gerisin geri döndü.

Şu memleketimin haline bir bakar mısınız?

Vergi ödeme kolaylığı diyeceksin sonra da vatandaşı geri çevireceksiniz.

Selamlar…”

…………..

Sade, temiz bir vatandaş adına ne kadar üzücü ve düşündürücü bir durum değil mi?..

Hem de şahsen benim bile çalışma temposu sistemi içerisinde en güvenilir gördüğüm en teknolojik kurumuzdan.

Ne diyelim Cenab-ı Allah’ın bizleri ve bu garip milleti FETÖ’den ve böyle hainlerden korusun. Böyle günleri bir daha yaşatmasın.

PTT MÜDÜRÜMÜZÜ VE DUYARLI YÖNETİCİLERİMİZE

SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ

İki gün önce bir okurumuzun PTT Alaaddin Merkez Müdürlüğü’nde bir mektubu yarım saatte atamadığının sıkıntısını görüntülü olarak sizlerle paylaşmıştık. Yazının çıktığı gün bir dostumuz tanıdık bir isim arayarak Genel Müdürlük vasıtası ile konunun bir daha yaşanmaması için gerekli tüm tedbirlerin alındığını ve bir daha böyle bir sıkıntının yaşanmasının asla söz konusu olamayacağını bildiriyordu.

Bizde PTT Baş Müdürlüğü’ne ve tüm çalışanlarına hassasiyetleri için okurlarımız adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

YILIN FIKRASI DİYE

BİZE GÖNDERMİŞLER

Dün sabah güne rutin işlerimizle başladık. Gün doğmadan kalktık gün doğarken bir saate yakın yürüyüşümüzü tamamladık. İnsanlar uyanırken evimize girdik duşumuzu aldık kahvaltıya oturduk telefonumuzu elimize bir aldık ki Whatsapp’tan tam 101 tane okunmamış mesajı görünce şaşırdık.

Hatta kendi kendimize kızdık.

Gece boyunca nasılda böyle duyarsız yatmıştık ki?

Neyse hemen acil bir şey var mı ki? diye tek tek göz atarken bir dostumuzda “Yılın fıkrası” diye aşağıdaki fıkrayı bize gönderiyordu.

Hoşumuza gitmedi dersek yalan olur. Günün ve günlerin anlam önemine binaen sizlerle bu fıkrayı biraz değiştirerek paylaşıp bugünkü yazımızı noktalayalım istedik.   

“Tilkinin biri ormanın içinde son hızla kaçıyordu.

Kurt onun bu telaşını görünce sorar:

-Yahu, kan ter içinde nereye, bu telaşın nedir senin?

-Yetkililer bir karar almış da.

-Neymiş o karar?

-Bütün develer yakalandıkları yerde kesileceklermiş.

-Behey ahmak, bundan sana ne? Sen deve olmadığın gibi, ona benzer bir tarafın da yok.

Tilki manalı bir cevap verir:

-Öyle deme, iftiracının biri kalkar benim deve olduğumu ihbar eder de ele bir kere geçersem, deve olmadığımı ispatlayıncaya kadar kim bilir kürkümü hangi tüccar karısı giyer.

NOT: Feyzullah Ertaş abimin önceki gün bize attığı fırçasını ise inşallah yarın sizlerle paylaşma imkanı bulabiliriz. 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Herkes delidir aslında ama deliliğini analiz edebilene de filozof diyorlar işte.

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

33….. Plakalı özel otonun içinden Meram Yaka Yolu’nda araç içindekiler yedikleri muzların kabuklarını rastgele kaldırıma atmadıkları zaman daha iyi ADAM oluruz. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR