Fettullah İsmini, Emirhan Olarak Değiştirdi

Fettullah İsmini, Emirhan Olarak Değiştirdi
KONYA (AA) - Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Makine Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Fettullah Başpınar, mahkemeye...

KONYA (AA) - Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Makine Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Fettullah Başpınar, mahkemeye başvurarak ismini Emirhan olarak değiştirdi.

Başpınar, gazetecilere yaptığı açıklamada Fettullah isminden dolayı insanların kendisine soğuk, mesafeli yaklaştıklarını söyledi.

Kendisinin de 15 Temmuz darbesinden sonra isminden rahatsız olduğunu dile getiren Başpınar şunları söyledi:

"1995 Afyon İscehisar doğumluyum. 5 kardeşiz. Babam emekli. NEÜ Mühendislik Fakültesi Makine Bölümünde 3 yıldır öğrenciyim. FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminden sonra ismimden dolayı insanların bana yaklaşımları değişti.

Farklı yaklaşıp, hatta araya mesafe koymaya başladılar. Bende ismimden dolayı rahatsız olmaya başladım. Seydişehir Asliye Hukuk Mahkemesine isim değişikliği için başvurdum ve ismimi Emirhan olarak değiştirdim."


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.