Fiat’tan yeni kampanya

Fiat’tan yeni kampanya
Binek otomobillerde ekim ayındaki kampanyalarla göz dolduran Fiat, ticari araçlarda yaptığı kampanyalar ile de müşterilerinin oldukça ilgisini çekiyor.

Ticari araçlarda Fiat olarak ekim ayındaki sıfır faiz ve lastik kampanyası ile dikkatleri üzerlerinde topladıklarını anlatan Koyuncu Fiat Ticari Satış Şefi Selamet Demirhan, “Sıfır faiz kampanyalarımız var. Fiat Doblo’da bu ay 30 bin liraya 20 ay sıfır faiz ve Fiorino’larda 25 bin TL’ye 20 ay sıfır faiz kampanyamız var. Bunun yanında, normalde müşterilerin 1400 TL’ye alabilecekleri dört adet kış lastiğini bu ay biz hediye olarak 450 TL’ye veriyoruz ticari araç alan müşterilerimize. Ticari amaçlı kullanılan Ducato Panelvanlarda 50 bin TL’ye 9 ay sıfır faiz veya 30 bin TL’ye 20 ay sıfır faiz avantajımız var. Yani tüm ticari araçlarımızda sıfır faiz kampanyamız var. Müşterilerimizi bu kampanyaları kaçırmamaları için Koyuncu Fiat’a davet ediyoruz” diye konuştu. (Haber Merkezi)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.