Fikret Orman'dan TFF Doping Kuruluna tepki

Fikret Orman'dan TFF Doping Kuruluna tepki
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Doping Kurulundan bir heyetin, siyah-beyazlı futbolculara iki gün önce doping kontrolü yapmasına tepki gösterdi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Doping Kurulundan bir heyetin, siyah-beyazlı futbolculara iki gün önce doping kontrolü yapmasına tepki gösterdi.

Beşiktaş Kulübünün olağan seçimli genel kurulunda tek aday olan Orman, kongrenin yapıldığı BJK Akatlar Spor Kompleksi'nde basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Spor Toto Süper Lig'de bu akşam Osmanlıspor'a karşı şampiyonluk için sahaya çıkacak Beşiktaş'ın bazı futbolcularına yapılan doping kontrolünden TFF Başkanı ve yönetiminin haberi olmadığını anlatan Orman, "Ben TFF Başkanı, ikinci başkanları, sağlık kurulu başkanıyla konuştum. Hiçbirinin haberi yok. Elbette böyle bir şey yapılabilir, bizim gizli kapaklı bir şeyimiz yok. İsteyen istediği zaman yapabilir de ligin bitmesine iki gün kalmış, bugüne kadar hiçbir şey yapılmamış, hiçbir büyük kulübe gidilmemiş, böyle bir şikayet yok. Yani enteresan bir şey. Federasyon başkanı ve yönetim kurulu üyeleri de inanılmaz derecede tepki koydular." diye konuştu.

"O heyeti Allah ıslah etsin"
TFF yönetiminin bu konudan haberi olmadığını ifade eden Orman, şunları kaydetti:

"TFF yöneticileri de bizim gibi şok yaşadılar ve bizim gibi düşünerek hareket ettiler. Arkadaşlar istifa etmişler. İstifa etmeselerdi de işlerini iyi yapsalardı. Bir iki tanesi daha önce bizde doktorluk yapmış kişiler. Ayıp yani, gereksiz şeyler. Biz bugün işte maça çıkıyoruz, yapmış oldukları testlerin sonucu sanırım bir ay sonra çıkacak. O zamana kadar biz bu maçı kazanmış, kupayı almış ve evimize götürmüş olacağız. Öyle bir şeyin olması sıfır ihtimal ama birisinde bir bulgu çıktığında da oyuncu cezalandırılıyor. Zaten kupa gitmiş müzeye. Ne maksat vardı, niçin yaptılar, ne şovuna ihtiyaç duydular... O heyeti Allah ıslah etsin."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.