Fil Başlı Köpek Doğdu!..

Fil Başlı Köpek Doğdu!..
Arjantin'de bilim adamlarını şaşırtan bir doğum meydana geldi . Kafası file benzeyen bir köpek yavrusu doğdu.

Arjantin'de bir çiftçinin sahip olduğu köpek, doğumda 11 yavru dünyaya getirdi. Dünyaya gözlerini açan yavrulardan bir tanesi ise, Aileyi şoke etti.

Haber'e göre gövde köpek yavrusuna, kafası ise bir file benziyordu. Köpeğin "fil başlı" yavru doğurduğu haberinin kulaktan kulağa yayılması sonrası çiftçinin evi yavuruyu görmek isteyen meraklıların akınına uğradı. "Yarı köpek, yarı fil" şeklinde doğan köpek yavrusunun sağlık  durumu ise ciddiyetini koruyor.

Köpek yavrusunun sağlık durumunun ağır olması sebebi ile iki haftadan fazla yaşayamayacağı iddia edildi arjantinli yetkililer, "yarı köpek, yarı fil" şeklinde bir yavrunun dünyaya gelmesini bölgede tarım arazilerinde haşareye karşı kullanılan ilaçlardan kaynaklı olduğunu düşünüyorlar.

Arjantin'de yerel ve ulusal basında haber olan köpek yavrusu, kısa sürede sosyal medyada da konuşulmaya başlandı. Köpeğin akıbetinin ne olacağı merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.