FİLEDE SON MAÇ

FİLEDE SON MAÇ
Konya Büyükşehir Belediyespor, filede sezonun son maçına çıkıyor. Kendi sahasında Eğirdir Elma’yı konuk edecek sarı-siyahlılar son maçı kazanarak playoff öncesi moral bulmayı hedefliyor

Voleybol Erkekler 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Konya Büyükşehir Belediyespor, 2016-2017 sezonunun son maçına çıkıyor. Kendi sahasında Eğirdir Elma ile karşılaşacak sarı-siyahlı ekip, maçı kazanarak sezonu galibiyetle kapatma hedefinde. Bu sezon hedefini Efeler Ligi olarak belirleyen temsilcimiz, bu doğrultuda kadrosunu oluşturdu. Büyükşehir Belediyespor, ligde zaman zaman düşüşler yaşasa da yeniden toparlanarak iyi bir çıkış yakaladı. Ardından kaybettiği puanlarla 5. sırada kalan sarı-siyahlılar, playoff için umudunu son maçlara taşmıştı. Ancak Ziraat Bankası’nın playofflara gitmeyecek olması temsilcimiz için büyük bir avantaj oldu. Büyükşehir Belediyespor, bir üst lige yükselme hedefine bir adım daha yaklaşmış durumda.

MORAL DEPOLAYACAKLAR

Zorlu playoff öncesi sezonun son maçına çıkmaya hazırlanan Konya Büyükşehir Belediyespor, bugünkü rakibini mağlup edip moral bulmak istiyor. Konya Büyükşehir Belediyespor ile Eğirdir Elma arasında Kongre Salonu’nda oynanacak maç saat 14.00’da başlayacak.

TEK EKSİK ENGİN
Sarı-siyahlı ekibin bir önemli eksiği bulunuyor. Tecrübeli smaçör Engin Özbek, sakatlığı sebebiyle bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecek. Öte yandan tedavisi devam eden Engin, playofflara yetiştirilmeye çalışılıyor. Deneyimli oyuncunun büyük ölçüde yetişmesi bekleniyor. (Seda Erciş)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.