Filmi izlemeye 'Warcraft' kostümüyle geldi

Filmi izlemeye 'Warcraft' kostümüyle geldi
Edirneli müzisyen Saygın Tekergölü, vizyona giren "Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması" filmini sinemada filmin baş karakterlerinden "Sir Anduin Lothar"ın kostümünü giyerek izledi

Edirneli müzisyen Saygın Tekergölü (32), vizyona giren "Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması" filmini sinemada filmin baş karakterlerinden "Sir Anduin Lothar"ın kostümünü giyerek izledi.

Kentteki bir alışveriş merkezinin içinde yer alan sinema salonunda Tekergölü, kostümüyle dikkat çekti. Tekergölü, karakterin filmde taşıdığı kılıcı ve zırhlı kostümüyle bilgisayar oyunundan uyarlanan filmi ilgiyle izledi.

Tekergölü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bilgisayar oyununa olan tutkusundan dolayı kostüm hazırlattığını söyledi.

Hayranı olduğu oyunun filmini doğum gününde izlediği için mutluluk duyduğunu anlatan Tekergölü, "Filmi izlemek için kılıcımı kapıp arkadaşlarımla sinemaya geldim. Üzerimdeki kıyafeti kendim yaptım. Çeşitli malzemeleri kesip biçerek, boyayarak, şekil vererek tasarladım bu kostümü. Kumaşından, üstümdeki zırha kadar tamamen kendi işçiliğimdir. Kıyafetin yaklaşık maliyeti 100 lira civarında oldu. Kostüm ucuz olmasına karşın paslanmaz çelik olan kılıcım en pahalı kısmı. Kılıcı bin 600 liraya aldım. Warcraft’ı çok seviyorum."dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.