Final için

Final için
Atiker Konyaspor, tarihi bir maça çıkıyor. Sezon başından bu yana kupada finali hedefleyen yeşil-beyazlılar, Kasımpaşa’yı mağlup ederek finale adını yazdırma peşinde

Yeşil-beyazlılar, final biletini alarak son haftalarda üzdüğü taraftarlarını sevindirmek istiyor.Atiker Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında bugün sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak. Ligde oynadığı son 5 haftada galip gelemeyen ve büyük bir düşüş yaşayan yeşil-beyazlı ekip, bu sezonun telafisini kupayla yapma peşinde. Anadolu Kartalı, yarı final serisinin ilk maçında deplasmanda 3-2 mağlup olmuştu. Temsilcimiz bugünkü maçı taraftarlarının da desteğiyle kazanarak adını tarihinde ilk kez finale yazdırmayı hedefliyor. Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak ve saat 20.45’te başlayacak karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek.

HANGİ SKORLAR YETİYOR?

İki takım arasında ligde oynanan karşılaşmalarda Atiker Konyaspor’un üstünlüğü bulunuyor. Yeşil-beyazlı ekip, ligin 10. haftasında sahasında rakibini 2-1 mağlup ederken, İstanbul’da 27. haftada oynanan karşılaşma 1-1 berabere sonuçlanmıştı. Konyaspor, 3-2’nin rövanşında 1-0 ya da 2-1 yenerek adını finale yazdırmak amacında.

3 EKSİK

Ligde oynanan Kayserispor maçının ardından ara vermeden Kasımpaşa maçının hazırlıklarını gerçekleştiren Atiker Konyaspor’da konsantrasyon yüksek. Tamamen galibiyete odaklanan yeşil-beyazlı ekip, iyi bir oyunla rakibini geçme peşinde. Yapılan antrenmanlarda takımla birlikte yer almayan Jagos Vukovic, Halil İbrahim Sönmez ve Dimitar Rangelov’un büyük bir olasılıkla maçta forma giymesi beklenmiyor. Temsilcimizde Ali Turan’ın durumu ise maç saatinde belli olacak.

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.