FİNAL İSYANI

FİNAL İSYANI
Atiker Konyaspor, sezon başından bu yana emek verdiği Türkiye Kupası finaline hazırlanırken, saha dışında Başakşehir’in lobi gücünü fazlasıyla kullanması Konyaspor taraftarını isyan ettirdi. Taraftarlar Konyalı bürokrat ve siyasilerden destek bekliyor

Bir senenin emeği, 90 dakikaya geldi dayandı. Atiker Konyaspor, saha içinde akıttığı terin emeğini birkaç gün sonra ya 90 dakika, ya 120 dakika ya da penaltı vuruşları sonunda almanın planlarını yapıyor. Aykut Kocaman ve öğrencileri önceliğini Türkiye Kupası finaline verirken, saha içi planlar yapılmaya başlandı. Bu sezon liglerin iyi futbol oynayan takımlarından Başakşehir’le kupa mücadelesi verecek yeşil-beyazlılar, saha içinde kendine güvenini yukarı çekerken, saha dışında yaşananlar ise can sıkıcı cinsten.

 

ÖZTEKE UYARDI

 

Pusula Web TV’de yaptığı Uğur’lu Gündem programında özellikle tribün paylaşımı konusuna dikkat çeken Pusula Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Uğur Özteke, bu konuda Konyalı bürokrat ve siyasilerin harekete geçmesi gerektiğini belirtti. Özteke, Başakşehir’in siyasi ve bürokratik lobisinin maç öncesinde harekete geçtiğini ve tribünlerde Konyaspor’un etkisini azaltmak için girişimler yaptığını dile getirdi. Başakşehir’in Konyaspor’un kalacağı otele dahi müdahale etmeye kalktığını söyleyen Özteke, eski milletvekili Hüseyin Üzülmez’in devreye girerek, sorunu çözdüğünü dile getirdi.

 

TARAFTARA SAHİP ÇIKIN

 

Programa telefonla bağlanan Nalçacılılar Taraftar Grubu yöneticilerinden Osman Baharoğlu, Başakşehir’in bürokratik ve siyasi gücünü kullanarak, Konyaspor’u dezavantajlı hale getirmek için tüm çalışmaları yaptığını söyledi. Baharoğlu, statta Konyaspor taraftarlarının etkinliğini azaltmak için garip uygulamalar yapıldığını belirterek, “Başakşehir’in taraftarı yok denecek kadar az. Hem onlara hem bize 14 bin 694 bilet verilmiş. Başakşehir bu sayıyı dolduramayacağı için bayraklar ve flamalarla tribünü süsleyecek. Buraya kadar her şey tamam. Araya 3 bin 500 kişilik tampon bölge oluşturuluyor. Taraftar yok ki neyin tampon bölgesi. Başakşehir saha dışındaki gücünü kullanarak, Konyaspor taraftarının gücünü bertaraf etmek istiyor. Konyalı siyasi ve bürokratların takıma ve taraftara sahip çıkmasını istiyoruz” dedi.

 

ESKİŞEHİR TARAFTARI

 

Baharoğlu, Eskişehir taraftarının da maç gelmek istediğini ancak bunun da şu anda imkansız gözüktüğünü dile getirdi. Baharoğlu, Eskişehir taraftar gruplarına parayla Başakşehir’i desteklemeleri konusunda teklifler geldiğini de belirterek, “Başakşehir saha dışında her şeyi deniyor. Eskişehir taraftar gruplarına kendilerini desteklemeleri için teklifte bulunmuşlar. Eskişehir taraftarları bizim dostumuz. Bundan dolayı tribünün birini satışa çıkarmamışlar. Konyalı siyasi ve bürokratlardan Başakşehir’in bu girişimlerini durdurmalarını istiyoruz. Biz de siyasi gücümüzü kullanalım. Öte yandan TCDD sadece 1+1 vagon artırıyor. Ne kadar artırırsa o kadar taraftar Eskişehir’e gider. Bu konuda Konya da lobi oluşturmalı” diye konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.