Fırıncının güvenini sarsan hırsızlık

Fırıncının güvenini sarsan hırsızlık
Sultangazi'de bir fırına müşteri kılığında gelen şahıs, çalışanın bir anlık dalgınlığından yararlanarak tezgahtaki sadaka kutusunu montunun içine saklayarak çaldı.

Sultangazi'de fırına müşteri gibi gelen kişi çalışan personelinin dalgınlığını fırsat bilerek bu durumdan yararlanan şahıs tezgahta duran sadaka kutusunu montunun içine alarak çaldı. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, pazartesi günü Cebeci Mahallesi Çanakkale Şehitler Caddesi üzerinde olan fırında meydana geldi.

İddiaya göre, müşteri gibi gelen siyah bereli, yeşil montlu şahıs bir vakit içeride bekledi. Daha sonra ekmek almak istedi. Tezgahtaki personeli oyalayan şüpheli sadaka kutusunu bir anda ceketinin içerisine aldı. Şüpheli hızla olay yerinden ayrıldı.

aw121657-01.jpgOlay anı ise iş yerindeki güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde siyah bere ve yeşil montlu kişinin ekmek alma bahanesi ile önce fırın çalışanını oyaladığı, sonrasında bir anlık dalgınlığından faydalanarak tezgahtaki sadaka kutusunu çalarak montunun içine sakladığı ve iş yerinden ayrıldığı görülüyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.