Fırının gasbedilme anı güvenlik kamerasında

Fırının gasbedilme anı güvenlik kamerasında
Şanlıurfa'da 2 zanlının girdikleri fırının sahibini etkisiz hale getirip, içerisinde 7 bin lira para ve altın bulunan çelik kasayı gasbetme anı güvenlik kamerasına yansıdı

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da 2 zanlının girdikleri fırının sahibini etkisiz hale getirip, içerisinde 7 bin lira para ve altın bulunan çelik kasayı gasbetme anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Alınan bilgiye göre, merkez Haliliye ilçesi Devteşti Mahallesindeki ekmek fırınına sabaha karşı gelen iki kişi, iş yeri sahibi D.A'nın ellerini ve ayaklarını bağlayarak etkisiz hale getirdi.

Zanlılar daha sonra iş yerinde bulunan ve içinde 7 bin lira parayla altın bulunan çelik kasayı otomobile yükleyerek kaçtı.

Kendi imkanlarıyla ellerini çözen D.A'nın haber vermesi üzerine olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerinden zanlıların kimliğini tespit etti.

Ekipler, yaptıkları çalışmanın ardından zanlılar M.M. ile V.K'yı kısa sürede yakaladı.

Zanlıların ifadesi doğrultusunda gasbedilen çelik kasa Bozova karayolu yakınlarında parçalanmış halde bulundu.

Gözaltına alınan zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

Bu arada Emniyet Müdürlüğü, iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerini basınla paylaştı.

Görüntülerde otomobilden inen kişi, girdiği ekmek fırınında sipariş veriyor. Bir süre etrafı inceleyen zanlı, fırın sahibine saldırıyor. Bu sırada arabada bekleyen diğer zanlı da gelerek, arkadaşıyla iş yeri sahibinin ellerini ve ayaklarını bağlıyor. Zanlıların çelik kasayı sürükleyerek otomobillerine yükledikleri görülüyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.