Fırtına dört denizi kasıp kavuracak

Fırtına dört denizi kasıp kavuracak
Orta Karadeniz, Akdeniz, Marmara ve Ege Denizi için fırtına uyarısı yapıldı.Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre dört denizi kasıp kavuracak

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, Orta Karadeniz'de Kastamonu-Samsun çevresinde rüzgarın, yarın öğle saatlerinden itibaren güney yönlerinden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına gibi eseceği, aynı gün akşam saatlerinden sonra etkisini tahmini hafif azalacağı ön görülüyor.

Marmara Denizi'nde ise rüzgarın, yarın öğle vakitlerinde itibaren güney ve güneybatıdan 6-8 kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği, pazar günü akşam vakitlerinden sonra etkisini düşeceği öngörülüyor.

Kuzey Ege Denizi'nde rüzgarın, yarın sabah vakitlerinde itibaren güney ve güneybatıdan, pazar günü ilk saatlerden itibaren batı ve kuzeybatıdan 6-8 kuvvetinde fırtına, yer yer 9 kuvvetinde kuvvetli fırtına olacağı ve şiddetli esmesi, pazar akşam vakitlerinden sonra etkisini azaltması ön görülüyor.

Güney Ege Denizi'nde rüzgarın, yarın sabah vakitlerinde itibaren güney ve güneybatıdan, pazar ilk saatlerden itibaren batı ve kuzeybatıdan 6-8 kuvvetinde fırtına, yer yer 9 kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahminler arasında. Fırtınanın, pazar günü akşam saatlerinden sonra etkisini azaltacağı tahmin ediliyor.

Doğu Akdeniz'in doğusunda da rüzgarın, yarın günün ilk saatlerinden itibaren doğu ve güneydoğudan 6- 8 kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi ve aynı gün akşam saatlerinden sonra etkisini azaltması bekleniyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.