Fiyatlarda ‘uçuş’ yok

Fiyatlarda ‘uçuş’ yok
Uçak Restoran ve Kafe ile ilgili tartışmalara yol açan fiyat açıklaması belediye yetkililerinden geldi. Fiyatların belediyeye ait olan Akyokuş’daki kafe ile aynı olduğu söylendi.

Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu Türkiye’nin havacılık temalı en büyük parkı olan Türk Yıldızları Parkı’ndaki Uçak Restoran ve Kafe hizmet vermeye başladı. Ancak mekan ile ilgili sosyal medyada “uçak kafede fiyatlar uçuyor” başlıklı paylaşım ile bir kase çorbanın 60 TL olduğu ve Euro cinsinden satışların yapıldığı iddia edilmişti. Konu ile ilgili Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden, fiyatların uç noktalarda olmadığı konusunda açıklama geldi.

FİYATLAR AKYOKUŞ KAFEM İLE AYNI

Ankara Yolu’nda toplam 321 bin metrekarelik alanda yaptığı Türkiye’nin havacılık temalı en büyük parkı olan Türk Yıldızları Parkı’ndaki Uçak Restoran ve Kafe hizmet vermeye başladı. Uçak kafeye olan ilgi oldukça yüksek olurken, müşterilerde kafeden memnun olarak ayrılıyor. Ancak sosyal medyada dolaşan kafe fiyatlarının çok yüksek olduğu iddiaları ile vatandaşlar kafeye gitmeye korkar hale geldi. Belediye yetkilileri konuya açıklık getirerek, “Uçak Restoran ve Kafe’deki fiyatlar Akyokuş’da bulunan ve belediyeye ait olan kafedeki fiyatlar ile aynı durumda. Bir kase çorbanın 60 lira olduğu ya da Euro cinsinden satış yapıldığı kesinlikle doğru değil” dediler.

KAFEYE YOĞUN İLGİ

Vatandaşların gönül rahatlığıyla restorana gidebileceğini ifade eden yetkili, “Uçak kafe konsepti Türkiye genelinde iki şehirde daha bulunuyor. O kafelerdeki fiyatların uç noktalarda olduğunu biz de duymuştuk. Ancak Konya’da bulunan ve Büyükşehir Belediyesi tarafından faaliyete geçirilen Uçak Restoran ve Kafe uçak formu bozulmadan faaliyete geçirilmiştir.  Vatandaşların sosyal medyada dolaşan karalama kampanyalarına itibar etmemelerini istiyoruz. Çünkü o fiyatlar kesinlikle gerçeği yansıtmıyor. Fiyatlarımız gayet uygun olarak sunuluyor” diye konuştu.

GENİŞ YELPAZEDE MENÜ

Airbus 300, kısa ve orta menzilli, geniş gövdeli yolcu ve nakliye uçağı olan Restoran, 1972 yılında yapımına başlanan dünyanın ilk çift motorlu ve geniş gövdeli uçağı olma özelliği de taşıyor.  Sabah 8 akşam 11 arasında vatandaşlara hizmet veren Uçak Restoran ve Kafe, 70 kişilik kapalı Alakart restoran ve bahçe bölümünde cam iskele üzerindeki 300 kişilik Kafem Kafe ile hizmet veriyor. Geniş bir menü sunulan restoranda vatandaşlara hem maddiyat hem de lezzet noktasında bol seçenek sunuluyor. (Derya Demir)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.