Ford Ranger meydan okudu

Ford Ranger meydan okudu
Her yere gidebilen ve her işi yapabilen Ford Ranger, Ford Otokoç Konya’da yapılan gösteriyle yollara, dağa taşa meydan okudu.

Ulaş İnbaşı /Pusula

Ford’un ticari araç segmentindeki Yeni Ranger’ı gösteri sürüşüyle hafta sonunda Konyalılarla buluştu. Ford Otokoç Konya Bayiinde kurulan zorlu parkurda teste çıkan Yeni Ranger, gösteride yürekleri ağza getirirken, doğa şartlarına adeta meydan okudu. Katılımcıların heyecanla izlediği ve daha fazla heyecan yaşamak isteyenlerin sürüş keyfine katıldığı Yeni Ranger, su, yatay sürüş ve engebeli doğa koşullarında dayanıklılık gibi parkurlardan başarıyla çıktı. Tırmanış ve iniş etaplarının da olduğu parkurda gövde gösterisini yapan Ragner, görüntü ve donanımıyla 4 çeker sevenlere şehir aracı olarak da güven verdi.

Ford Otokoç Konya’da düzenlenen sürüş etkinliği cumartesi ve pazar devam ederken, çok sayıda Konyalı bu etkinliği yakından takip etti. Hafta sonu etkinliğinde sürüş ile beraber farklı yarışmalar da düzenlenirken, cesaret edebilenler parkurda sürüşe katıldı.

6 farklı modeliyle satışta olan Yeni Ford Ranger, segmentinin en gösterişli aracı. Konya’da aylık taksitlerin yanında Çiftçi Kayıt Belgesi olan üreticilere 6 aylık ve yıllık ödeme imkanı sunuluyor. Yeni Ranger, en sert çevre şartlarında kullanılabilecek, en zor işlerde güvenilebilecek ve keyifli sürüş deneyimi sunma konusunda iddialı bir araç. Doğadaki başarısı kadar son teknolojiyle donatılmış Yeni Ranger, yakıt tasarrufu ve kullanım kolaylığıyla da dikkat çekiyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.