Formasyon kayıtları bugün başlıyor

Formasyon kayıtları bugün başlıyor
Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi'nde formasyon eğitimi almak isteyen öğrencilerin kesin kayıtları bugünden itibaren yapılmaya başlanacak

İşte üniversiteden konuyla ilgili yapılan açıklama ve kesin kayıt şartları

 

Not 1:  Kesin kayıt listeleri oluşturulurken kaçıncı sınıf olduğu başvuru sisteminde belli olmayan adaylar, herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için, 4. sınıf olarak işlem görmüşlerdir. Bu adaylar 4. sınıf olduklarını belgelendiremezlerse kayıt   yaptıramayacaklar; alanlarında yeterli kontenjan varsa, kendi sınıfları içinde değerlendirileceklerdir.

Not 2:  Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi kontenjanına başvuru ilanı gereği, dışardan müracat edenler dikkate alınmamıştır.

Kesin kayıtlar 22.10.2014 tarihinde başlayıp ile 24.10.2014 tarihinde mesai bitiminde sona erecektir. Kayıt saatleri 09.00- 17.00 arasındadır. Kesin kayıtlarla kontenjan dolmadığında 26.10.2014 tarihinde yedekler ilan edilecektir.

Yedek olarak kayda hak kazananların kesin kayıtları ise 27-28 Ekim 2014 tarihlerinde Fakültemiz Formasyon bürosunda yapılacaktır.

 

Başvuru sırasında istenilen belgeler;

  1. Okuyan öğrenciler için 2014-2015 Eğitim öğretim yılı güz yarıyılında alınmış sınıfını gösterir güncel öğrenci belgesi, mezun öğrenciler için lisans diplomasının aslı ya da aslı gibidir onaylı örneği
  2. Yurtdışındaki üniversitelerden mezun olanların diplomalarının denkliği, kayıt sırasında belgelendirilmelidir.
  3. Okuyan öğrenciler için onaylı not durum belgesi, mezunlar için Lisans Not Transkripti ya da Aslı gibidir onaylı örneği
  4. Okuyan öğrencilerden ÖSYM yerleştirme sonuç belgesi.
  5. Nüfus Cüzdan Fotokopisi (Aslı ile birlikte)
  6. 2 Adet Vesikalık Fotoğraf
  7. T.C. Vakıflar Bankası Nalçacı Şubesine öğretim ücretin ilk taksiti olan 1.027 TL’nin              TR 59 0001 5001 5800 7300 2284 83 IBAN Numaralı Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Döner Sermaye hesabına yatırdığına dair 1 adet banka dekontu.( Herhangi bir Vakıfbank şubesinden ücret yatırılabilir, EFT ve bankamatik dekontu kabul edilmeyecektir.) 
  8. Dekontta Öğrencinin Adı Soyadı ve TC Kimlik Numarası yazılarak Pedagojik Formasyon Ücreti açıklaması yer alacaktır.
  9. Müracaatlar şahsen veya Noterden verilecek vekâletle yapılacaktır.

Not : (Sosyoloji Bölümü  En az 16 Kredi Felsefe, 16 Kredi Psikoloji, 8 Kredi Mantık dersi aldığını gösterir üniversitelerinden alacakları resmi bir belge ile başvurabilir. Transkript yeterli değildir.)

İŞTE O LİSTELER

/Necmettin Erbakan Üniversitesi mezun öğrenciler asil liste.pdf

/Necmettin Erbakan Üniversitesi okuyan öğrenciler asil liste.pdf

/Karamanoğu Mehmetbey Üniversitesi mezun öğrencliler asil liste.pdf

/Karamanoğu Mehmetbey Üniversitesi okuyan öğrencliler asil liste.pdf

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.