Fotoğrafçılar Başkent'te buluşacak

Fotoğrafçılar Başkent'te buluşacak
ANKARA (AA) - SALT ve Geniş Açı Proje Ofisinin işbirliğiyle düzenlenen Portfolyo Değerlendirmeleri 2, "kent" kavramı çevresinde farklı tekniklerle üretim...

ANKARA (AA) - SALT ve Geniş Açı Proje Ofisinin işbirliğiyle düzenlenen Portfolyo Değerlendirmeleri 2, "kent" kavramı çevresinde farklı tekniklerle üretim yapan amatör ve profesyonel fotoğrafçıları, editör, küratör, sanatçı, galerici ve eğitmenlerle bir araya getirecek.

SALT Ulus'tan yapılan açıklamaya göre, tartışma ve üretim odaklı fotoğraf etkinliklerinden Portfolyo Değerlendirmeleri 2, 18 Haziran'a kadar SALT Ulus’ta açık kalacak "Cümleden Öteye Bir Şehir Vardı" sergisi kapsamında düzenlenecek.

Katılımcıların alanlarında uzmanlarla bir araya geleceği etkinlikte, üretimlerin kavramsal ve pratik açılardan geliştirilmesi, sunumu ve dolaşıma sokulması üzerine fikir alışverişi yapılacak.

Ücretsiz gerçekleştirilecek Portfolyo Değerlendirmelerine, kent yaşamı ve şehirleri anlamlı kılan kişileri konu edinen belgeseller, mimari unsurlara odaklı fotoğraflar, sokak fotoğrafları gibi çalışmalarla başvuru yapılabilecek. SALT Ulus'ta, 4 Haziran saat 11.00-18.30'da gerçekleştirilecek etkinliğe katılmak için internet üzerinden 23 Mayıs'a kadar başvuru alınacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.