Fox'ta 6-7 Ekim katliamının yıldönümünde Selahattin Demirtaş güzellemesi!

Fox'ta 6-7 Ekim katliamının yıldönümünde Selahattin Demirtaş güzellemesi!
6-7 Ekim olaylarının yıldönümünde FOX TV, Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ı konuk etti. Sunucu İsmail Küçükkaya, cezaevindeki Selahattin Demirtaş için güzellemeler yaptı

HDP Merkez Yürütme Kurulunun çağrısının ardından terör örgütü YPG/PKK yandaşlarının 6-7 Ekim 2014'te Aynularab (Kobani) bahanesiyle gerçekleştirdiği, 2 polisin şehit olduğu, 35 kişinin yaşamını yitirdiği terör olaylarının üzerinden tam 7 yıl geçti.

DEMİRTAŞ GÜZELLEMESİ

FOX TV’de İsmail Küçükkaya, tam 6-7 Ekim olaylarının üzerinden 7 yıl geçmişken Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş’ı konuk aldı.

İsmail Küçükkaya ve Başak Demirtaş'ın, terör soruşturmasından 5 senedir tutuklu Selahattin Demirtaş’a güzelleme yapması ve hükümeti suçlaması dikkat çekti.

DEMİRTAŞ YAPTIKLARINDAN PİŞMAN DEĞİLMİŞ!

Başak Demirtaş'ın da eşi Selahattin Demirtaş'ın yaptığı hiç bir şeyden pişman olmadığını söylemesi dikkatlerden kaçmadı.

354802.jpg

HAMZA DAĞ'DAN TEPKİ

FOX TV'ye tepki gösteren AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Bu milletin evlatlarının şehit edildiği 6-8 Ekim olaylarının yıl dönümünde, cinayetlerin azmettiricisinin eşini canlı yayına çıkarıp "O hiç pişman olmadı" dedirtmek... Bu tesadüf değil. Kasten ve bilerek yapılan bir yayın. Kimin yanındasın FOX TV? Terörün mü, Türkiye'nin mi?" diye sordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.