Fransa-ispanya Maçında "Var" Uygulaması Test Edildi

Fransa-ispanya Maçında "Var" Uygulaması Test Edildi
- İspanya'nın 2-0 kazandığı karşılaşmada Griezmann'ın attığı gol, video yardımcı hakem uygulamasından yararlanılarak iptal edildi- Deulofeu'nun attığı ikinci gol ise bu uygulama sayesinde tekrar değerlendirildikten sonra geçerlilik kazandı


İSTANBUL (AA) - Fransa ile İspanya arasında oynanan hazırlık maçında, Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulamasından yararlanıldı.

İspanya, Stade de France'ta konuk olduğu rakibini, 68. dakikada penaltıdan David Silva ve 78. dakikada Gerard Deulofeu'nun attığı gollerle 2-0 yendi.

Karşılaşmanın 48. dakikasında Fransız futbolcu Antoine Griezmann'ın attığı gol, VAR uygulamasından faydalanılarak ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Deulofeu'nun attığı ikinci gol ise kalkan ofsayt bayrağına rağmen bu uygulama sayesinde tekrar değerlendirildikten sonra geçerlilik kazandı.

Öte yandan Türkiye'nin 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'ndaki rakiplerinden İzlanda, hazırlık maçında İrlanda Cumhuriyeti'ni deplasmanda 1-0 yendi. Millilerin diğer bir rakibi Finlandiya ise Avusturya'ya konuk olduğu hazırlık maçından 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.