'Fransa'daki saldırıyı gerçekleştirenlerin insanlıkla ilgisi yoktur'

'Fransa'daki saldırıyı gerçekleştirenlerin insanlıkla ilgisi yoktur'
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Fransa'daki terör saldırısıyla ilgili, "Bu saldırıyı gerçekleştiren modern barbarların insanlıkla, dinle ilgisi yoktur. Bu vahşilerin dünyada yeri yoktur, olmamalıdır." ifadelerini kullandı

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Fransa'daki terör saldırısıyla ilgili, "Bu saldırıyı gerçekleştiren modern barbarların insanlıkla, dinle ilgisi yoktur. Bu vahşilerin dünyada yeri yoktur, olmamalıdır." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından, Fransa'nın Nice kentindeki terör saldırısına ilişkin paylaşımda bulundu.

Nice'de yaşanan barbarca saldırıyı şiddetle kınadığını belirten Kalın, hayatını kaybedenler için taziye dileğinde bulunarak yaralılara acil şifa temenni etti.

Kalın, "Bu saldırıyı gerçekleştiren modern barbarların insanlıkla, dinle ilgisi yoktur. Bu vahşilerin dünyada yeri yoktur, olmamalıdır. Bu acı gününde Fransa'nın yanındayız. Terörün her türüne karşı ortak mücadele, küresel bir mesuliyet ve zarurettir." değerlendirmesini yaptı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.