Fuarlar Ziyarete Açıldı

Fuarlar Ziyarete Açıldı
Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Ayyıldız, “On binlerce ziyaretçi Konya’da Tüyap çatısı altında bir araya gelecek” dedi.

Emine Şeyma Yıldız'ın Haberi

Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından Türkiye Belediyeler Birliği, Konya Belediyeler Birliği, Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı işbirliği ve Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, Mimarlar Odası Konya Şubesi, İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi, Makine Mühendisleri Odası Konya Şubesi, Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nin destekleriyle Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent 2015, Konya Dekor 2015 ve Konya İdeal Ev Fuarı protokolün katılımıyla açıldı.

 Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Tüyap Fuarcılık A.Ş. Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Ayyıldız’ın açılış konuşmaları yaptığı programda Ayyıldız, “Anadolu’nun üretim üssü Konya, kentsel yaşam anlamında da ülkemizin örnek alınabilecek illerinin başında gelmektedir. Üst yapı, alt yapı ve çevre düzenlemeleri ile ilgili yatırımlarda son yıllarda fark edilir artışların kaydedilmesi, bu bölgede sektör açısından önemli bir pazar oluşturmuştur” dedi. Konuşmaların ardından Vali Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade ve birçok önemli isim kurdele kesti. Program protokolün fuardaki stantları ziyaret etmesinin ardından sona erdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum