FUAT AVNİ YAKALANDI

FUAT AVNİ YAKALANDI
İSTANBUL emniyet müdürlüğündeki son dakika haberi Milliyet Gazetesi yazarı duyurdu. Fuat Avni yakalandı. Peki kimdir Fuat Avni, yakalanan kişinin kimliği açıklandı.

İSTANBUL emniyeti tarafından Başbakanlık Ek Binasında Fuat Avni operasyonu düzenlendi. CNN Türk ekranından duyurulan son dakika habere göre Fuat Avni yakalandı. Fuat Avni Başbakanlık Veri Toplama Merkezi'nin İstihbarat Şefi Akif Mustafa Koçyiğit çıktı.

Fuat Avni'nin yakalandığına yönelik haberi Milliyet Gazetesi yazarı Tolga Şardan CNN Türk ekranında açıkladı.

FUAT AVNİ 9 KİŞİ İLE BİRLİKTE YAKALANDI

İstanbul emniyeti tarafından gerçekleştirilen operasyon ile Fuat Avni olarak bilinen organizasyon ve başındaki isim yakalandı. Operasyon dün gece saat 03.00'da yapıldı.

FUAT AVNİ MUSTAFA KOÇYİĞİT ÇIKTI

Fuat Avni'nin kimliği de nihayet belli oldu. Bu kişi Başbakanlık Veri Toplama Merkezi'nin İstihbarat Şefi Akif Mustafa Koçyiğit.

Bilişim’in en önemli noktasında bulunan Akif Mustafa Koçyiğit’in, İstihbarat Daire Başkanlığı Bilgi İşlem Merkezi’nde yer alan 9 kişilik uzman bir mühendis kadrosuyla çalıştığı öğrenildi. Fuat Avni’ye (Akif Mustafa Koçyiğit) yapılan operasyonla birlikte bu 9 bilgisayar mühendisi de gözaltına alındı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.