Fuchs, Kocaman’ın gözdesi

Fuchs, Kocaman’ın gözdesi
Torku Konyaspor’un sezon öncesinde Manisaspor’dan transfer ettiği Benjamin Fuchs, teknik direktör Aykut Kocaman’ın gözdesi olma yolunda ilerliyor.

Torku Konyaspor’un sezon öncesinde Manisaspor’dan transfer ettiği Benjamin Fuchs, teknik direktör Aykut Kocaman’ın gözdesi olma yolunda ilerliyor. Mehmet Güven ve Ali Çamdalı’nın olmadığı Akhisar maçında Fuchs’u ön liberoda görevlendiren Kocaman oyuncusunun performansından memnun kaldı. Göreve geldikten sonra her maçta Fuchs’a birkaç dakika da olsa şans tanıyan Kocaman 31 yaşındaki oyuncunun ilerleyen dönemde takıma daha fazla katkı sağlayacağına inanıyor.

Öte yandan Türk asıllı Avusturyalı oyuncu Benjamin Fuchs, zaman zaman spor kamuoyunun kafasını karıştırıyor. Türk statüsünde forma giyen Fuchs’un bu özelliğini bilmeyen sporseverler onun yabancı oyuncu kontenjanında oynadığını zannediyor. Son Akhisar maçında da bu yönde tartışmalar yaşanmış ve spor kamuoyu “Torku Konyaspor 6 yabancı ile mi oynadı?” şeklinde yorumlamalarda bulunmuştu. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.