Futsalda şampiyonlar İsmail Kaya AİHL ve KSL

Futsalda şampiyonlar İsmail Kaya AİHL ve KSL
Futsal İl Birinciliği müsabakalarında erkeklerde İsmail Kaya AİHL, kızlarda Konya Spor Lisesi şampiyonluğa ulaştı.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Okullar arası Genç Erkek A Futsal İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı. 58 okulun mücadele ettiği müsabakalar sonunda İsmail Kaya Anadolu İmam Hatip Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi ve Akşehir Şehit Selçuk Özer Anadolu Lisesi final grubuna kalan takımlar oldu. Final grubunda İsmail Kaya Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Atatürk Anadolu Lisesi ikinci, Akşehir Şehit Selçuk Özer Anadolu Lisesi’ni aynı sonuçla 5-2 mağlup etti.

ÇEKİŞMELİ MAÇ İSMAİL KAYA ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ'NİN

İki takım arasında, şampiyonun belirleneceği çekişmeli geçen son maçı 4-3 kazanan İsmail Kaya Anadolu İmam Hatip Lisesi şampiyon olurken Atatürk Anadolu Lisesi ikinci, Akşehir Şehit Selçuk Özer Anadolu Lisesi de üçüncü oldu.

KIZLARDA ŞAMPİYON KONYA SPOR LİSESİ

Konya Okullar Arası Genç Kızlar A Futsal İl Birinciliği Müsabakaları da tamamlandı. 12 okulun mücadele ettiği il birinciliği sonunda Konya Spor Lisesi, Akşehir Lisesi, Özel Selçuklu Yöntem Anadolu Lisesi ve Hamza Yerlikaya Spor Lisesi final grubuna kalan takımlar oldu. Final grubunda tüm maçlarını kazanan Konya Spor Lisesi şampiyon olurken Hamza Yerlikaya Spor Lisesi ikinci, Akşehir Lisesi üçüncü, Özel Selçuklu Yöntem Anadolu Lisesi de dördüncü oldu. Maçlar sonunda dereceye giren takım ve sporculara madalya ve kupa verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.