Galatasaray 3'te 3 Peşinde

Galatasaray 3'te 3 Peşinde
Süper Lig'in ilk iki haftasını galibiyetle kapatan sarı-kırmızılı ekip, yarın deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçını da kayıpsız geçmek istiyor

İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında yarın Kayserispor'a konuk olacak Galatasaray, galibiyet serisini devam ettirme peşinde.

Sezona, Kardemir Karabükspor (1-0) ve Akhisar Belediyespor (3-1) galibiyetleriyle başlayan sarı-kırmızılı ekip, Kayserispor deplasmanından da yine iyi bir sonuçla dönebilmenin hesaplarını yapıyor.

Evinde Akhisar Belediyespor'a 2-0 yenilerek sezonu açan, ikinci haftada ise Fenerbahçe ile rakip sahada 3-3 berabere kalarak 1 puan elde eden Kayserispor karşısında 3 puanı hanesine yazdırmak isteyen Galatasaray, iyi bir futbol sergileyerek taraftarının da yüzünü güldürmeye çalışacak.

İki forvet sakat
Galatasaray, Kayserispor maçında sakatlıkları nedeniyle iki forvetini kullanamayacak.

Tedavisi süren Lukas Podolski'nin yokluğunda forvet hattını İzlandalı Kolbeinn Sigthorsson ile takviye eden sarı-kırmızılı ekip, bu oyuncunun da milli takımda sakatlanıp ameliyat edilmesiyle yeni bir talihsizlik yaşadı.

Galatasaray, Podolski ve Sigthorsson'dan Kayserispor müsabakasında faydalanamayacak.

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi, hakem Mete Kalkavan yönetecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.