Galatasaray Diarra Transferinde Beklemeye Geçti

Galatasaray Diarra Transferinde Beklemeye Geçti
Galatasaray, Olympique Marsilya'nın yıldız ismi Lassana Diarra'nın transferinde beklemeye geçti

İSTANBUL (AA) - Galatasaray, Olympique Marsilya'nın yıldız ismi Lassana Diarra'nın transferinde beklemeye geçti.

Kulüp başkanı Dursun Özbek'in danışmanı konumunda bulunan kardeşi Mehmet Özbek ile futbol direktörü Cenk Ergün'ün, dün Fransa'da Diarra ve menajeriyle yaptığı görüşmede, transfer usulsüzlüğü gerekçesiyle Uluslararası Spor Takim Mahkemesi (CAS) tarafından oyuncunun Lokomotiv Moskova Kulübüne 10 milyon avro tazminat ödemesi yönündeki kararının gündeme geldiği bildirildi.

Sarı-kırmızılı kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, oyuncuyla yapılan görüşmenin olumlu geçtiği ancak tazminat konusunun Lokomotiv Moskova ile karara bağlanmasının istendiği ifade edildi.

Fransız oyuncu ile menajerinin, Rus ekibi ile görüşmelerin belli bir noktaya geldiğini ve birkaç gün içinde sonuç almayı beklediklerini, gelişmeleri de Galatasaray'a hızlı bir şekilde ileteceklerini aktardıkları dile getirilirken, bu transferin olumlu ya da olumsuz sonucunun 4-5 gün içinde ortaya çıkacağı vurgulandı.

Diarra ve Galatasaray yetkililerinin, Lokomotiv Moskova ile sorunun çözülmesinin ardından tekrar buluşmak üzere sözleştikleri, olası ikinci görüşmenin Fransa'da veya İstanbul'da olabileceği belirtildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.