Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Memnun:

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Memnun:
"Fenerbahçe benchi ve kenar yönetimiyle asla göz temasım veya başka bir temasım olmadı. Küfür ettiğim haberlerinin nereden çıkartıldığını bilmiyorum"


İSTANBUL (AA) - Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun, Bilyoner.com Kadınlar Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'ye kaybettikleri final maçında rakip takımın kenar yönetimine küfür ettiği iddialarını yalanladı.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesine açıklamalarda bulunan Memnun, maç boyunca sadece sahaya konsantre olduğunu bildirerek, "Fenerbahçe benchi ve kenar yönetimiyle asla göz temasım veya başka bir temasım olmadı. Bu tür küfür ettiğim haberlerinin nereden çıkartıldığını bilmiyorum. Konu ile ilgili söyleyecek çok bir şey de yok" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Kulübü, yaptığı açıklamada, Ekrem Memnun'un sarı-lacivertli takımın menajeri Didem Akın ve kenar yönetimine küfür ettiğini savunmuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.