Galatasaray kafilesi İzmir'de

Galatasaray kafilesi İzmir'de
- Akhisar Belediyespor ile yarın yapacağı maç için Manisa'ya gidecek sarı-kırmızılı kafileyi, Adnan Menderes Havaalanı'nda az sayıda taraftar karşıladı


İZMİR (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında yarın deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak Galatasaray, İzmir'e geldi.

Adnan Menderes Havaalanı'nda az sayıda taraftarca karşılanan sarı-kırmızılı kafile, kara yoluyla, maç saatine kadar konaklayacağı Manisa'daki otele hareket etti.

Sakatlıkları bulunan Aurelien Chedjou ve Semih Kaya ile Beşiktaş derbisinde sarı kart görerek cezalı duruma düşen Lukas Podolski'nin yer almadığı Galatasaray kafilesinde, şu oyuncular bulunuyor:

Fernando Muslera, Bilal Kısa, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Umut Bulut, Wesley Sneijder, Jose Rodriguez, Ryan Donk, Sinan Gümüş, Hakan Kadir Balta, Lionel Carole, Martin Linnes, Koray Günter, Olcan Adın, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Jason Denayer, Cenk Gönen.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi, hakem Suat Arslanboğa yönetecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.