Galatasaray Odeabank seride durumu 1-1'e getirdi

Galatasaray Odeabank seride durumu 1-1'e getirdi
Spor Toto Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisinin ikinci maçında deplasmanda Pınar Karşıyaka'yı 65-62 mağlup eden Galatasaray Odeabank, seride 1-1 eşitliği yakaladı

Spor Toto Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisinin ikinci maçında deplasmanda Pınar Karşıyaka'yı 65-62 mağlup eden Galatasaray Odeabank, seride 1-1 eşitliği yakaladı. Yarı finalde Fenerbahçe'nin rakibi, İstanbul'da oynanacak serinin üçüncü maçının ardından belli olacak.

Galatasaray Odeabank'ın 1-1 eşitliği yakaladığı seride yarı finale yükselecek ekip, 22 Mayıs Pazar günü İstanbul'da oynanacak maçın ardından belli olacak.

"Yanlış seçimlerimiz vardı"

Spor Toto Basketbol Ligi play-off çeyrek final ikinci maçında Galatasaray Odeabank'a 65-62 mağlup olan Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, rakiplerinin karşılaşmanın son 3 dakikasını çok iyi oynadığını söyledi.

Devre arasına 8 sayı geride girdiklerini belirten Sarıca, şunları kaydetti:

"Üçüncü periyotta ve dördüncü periyodun başında tüm kontrolü ele aldık ancak boş atışları değerlendiremedik. Tecrübeli rakibimiz son 3 dakikayı çok iyi oynadı ve cevap veremedik. Yanlış seçimlerimiz vardı, Buraları oynamak tecrübe istiyor. Onlar da maçı hiç bırakmadılar, onları İstanbul'da nasıl yendiysek, onlar da bizi yendiler. Önemli bir avantajımız vardı ama kalmadı. Her şeye rağmen pazar günü oynanmamış bir maç var. Her gün basketbola konsantre olup oynamak lazım. 5-6 sayı farkı yakaladığımız maçın sonunu oynamak bence bir özellik, müsabakayı uzatmaya da götürebilirdik ancak Gabriel atışı değerlendiremedi. Galatasaray'ı tebrik ediyorum."

"Takım olarak uyandık"

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman ise bu sezon Pınar Karşıyaka ile 6. kez karşılaştıklarını hatırlatarak, iki takımın da birbirini iyi tanıdığını ifade etti.

Ataman, ilk devre potalarında 24 sayı gördüklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Lasme'ye çalınan fauller vardı, Lasme 3 faul olunca tek uzuna döndük ve hücumda çok hata yaptık. İvmeyi Karşıyaka'ya kaptırdık. Kenan ve Kerem çok iyi oynadı. Onları durdurmakta zorluk çektik. Son 4 dakikaya 6 sayı geride girdik ama kontrolü elimize aldık. Davis'in 5 faulle çıkmasının hemen ardından Kenan Sipahi'nin 5 faulle çıkmasıyla Karşıyaka'nın savunması düştü. McCollum burada inisiyatif aldı. Seriyi çevirdik, çok kritikti. Biz takım olarak uyandık, sanırım taraftarlarımız da uyanmıştır. Pazar günü ULEB Avrupa Kupası finalindeki aynı atmosferi bekliyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.