Galatasaray-osmanlıspor Maçından Notlar

Galatasaray-osmanlıspor Maçından Notlar
- Sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Tudor, ligde bundan önce oynadıkları Gaziantepspor maçının ilk 11'inden 2 değişiklik yaptı- Josue ve Podolski yedeğe çekilirken, Tolga Ciğerci ile Eren Derdiyok ilk 11'de yer aldı- Semih Kaya, Osmanlıspor önünde Ga


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Osmanlıspor'u konuk eden Galatasaray'ın kadrosunda 2 değişiklik yapıldı.

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, ligde bundan önce oynadıkları Gaziantepspor maçının ilk 11'inde bulunan isimlerden Josue Pesqueira ile Lukas Podolski'yi yedek soyundururken, yerlerine Tolga Ciğerci ve Eren Derdiyok'a şans verdi.

Kasımpaşa maçında çift sarı karttan kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen ve Gaziantepspor karşılaşmasında forma giyemeyen Tolga Ciğerci, bir maç aradan sonra yeniden kadroya dönmüş oldu.

Sarı-kırmızılı ekipte tedavileri süren Yasin Öztekin, Hakan Balta ve Luis Cavanda ise maç kadrosunda yer almadı.


- Sinan Gümüş yine ilk 11'de


Maçlarda fazla şans bulamayan ve lig sonunda takımdan ayrılabileceği ileri sürülen Sinan Gümüş, Gaziantepspor karşılaşmasında olduğu gibi Osmanlıspor mücadelesine de ilk 11'de başladı.

Ligde bu haftaya kadar geçen süreçte 15 maçta görev yapan Sinan, 4 kez ilk 11'de yer bulmuştu.


- Taraftarın ilgisi az


Galatasaray taraftarlarının, Osmanlıspor karşılaşmasına ilgilisi az oldu.

Fenerbahçe ile yapılan derbi maçtaki disiplin ihlalleri nedeniyle Galatasaray'a Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından verilen 1 maç seyircisiz oynama cezası Kasımpaşa önünde çekilirken, bu maçın ardından da tribünler boş kaldı.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, 23 Nisan'da oynanan Fenerbahçe derbisinden 26 gün sonra yeniden takımlarını Türk Telekom Arena'da izleme fırsatı bulmasına karşın tribünlerin büyük oranda boş kalması dikkati çekti.


- Semih Kaya 200. resmi maçına çıktı


Galatasaraylı oyuncu Semih Kaya, Osmanlıspor karşısında Galatasaray kariyerindeki 200. resmi maçına çıktı.

Sarı-kırmızılı futbolcu, Galatasaray formasıyla bugüne kadar 144 Süper Lig, 26 Türkiye Kupası, 26 UEFA Şampiyonlar Ligi ve 3 TFF Süper Kupa müsabakasında forma giymişti.


- Hamza Hamzaoğlu Türk Telekom Arena'da


Galatasaray'ın eski teknik direktörlerinden Hamza Hamzaoğlu, Osmanlıspor'un başında Türk Telekom Arena'ya çıktı.

Sarı-kırmızılı ekipte Cesare Praldelli'nin ardından 2014 yılında takımın başına getirilen ve yaklaşık 1 yıllık görev süresinde Süper Lig, Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa şampiyonlukları yaşayan Hamzaoğlu, bu kez rakip olarak Türk Telekom Arena'ya geldi.

Maç öncesi Galatasaraylı oyunculardan Selçuk İnan, Sinan Gümüş, Sneijder, Semih Kaya, Muslera ve Ahmet Çalık, Hamzaoğlu'nun yanına giderek selamlaşan isimler oldu.

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra bir süre Bursaspor'u çalıştıran Hamzaoğlu, son olarak da Osmanlıspor'un başına geçti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.